Vaste & tijdelijke locaties

Apr 17, 2024, 1:48
Topspektakel MAMMA MIA! in Kursaal Oostende

Topspektakel MAMMA MIA! in Kursaal Oostende

14 juli 2015

MAMMA MIA! heeft een nieuwe officiële promovideo op YouTube. De trailer duur meer dan twee minuten en toont heel wat verschillende scenes vanuit verschillende camerastandpunten. De muziek wordt elke show live gespeeld door muzikanten die zich onder het podium bevinden in de zogenaamde orkestbak. In totaal zijn er meer dan 50 cast- en crewleden aanwezig deze zomer.

Iedereen verblijft in appartementen op een steenworp van Kursaal Oostende. De show is van exact dezelfde kwaliteit zoals op Broadway of in Londen. Een unieke kans voor alle Belgen om die succesmusical nog eens te zien in eigen land, want de kans is bijzonder klein dat ze ooit nog eens terugkeren met de internationale tournee.

Wereldwijde succesmusical

Kursaal Oostende staat er voor bekend om elke zomer een internationale show te brengen voor het grote publiek. Samen met Fire-Starter brengen ze de succesmusical MAMMA MIA! in de originele Engelstalige versie. Via projectie worden vertalingen voorzien in het Nederlands en het Frans. De musical was al te zien in het Kursaal in 2011 en was gedurende de laatste week volledig uitverkocht. Om iedereen de kans te geven de musical te zien strijkt de internationale cast deze keer drie weken neer in België, van 21 juli tot en met 9 augustus 2015. MAMMA MIA! is een gigantisch succes met wereldwijd bijna meer dan 55 miljoen mensen die de show al gezien hebben in meer dan 440 verschillende steden.

Een meeslepend verhaal rond de hits van ABBA

Het verhaal van MAMMA MIA! speelt zich af in en rond een taverna op een Grieks eiland. Op de vooravond van haar huwelijk graaft een jong meisje in het verleden van haar moeder, op zoek naar de identiteit van haar vader. Die zoektocht brengt drie mannen uit haar moeders verleden voor het eerst in 20 jaar terug naar het eiland. De makers weten exact wat ze willen: het in het collectief geheugen geprente repertoire van ABBA een nieuwe, frisse interpretatie geven. De nummers behouden hun popkarakter maar krijgen nu een extra dimensie in het kader van een meeslepend verhaal. De 'feel-good factor' van deze musical is ongezien!

Internationale cast

Kursaal Oostende en Fire-Starter presenteren opnieuw de originele versie met de Engelstalige cast. De vertaling wordt zowel in het Nederlands als Frans geprojecteerd. "The International Tour" wordt geproduceerd door Judy Craymer, Richard East en Björn Ulvaeus van Littlestar in samenwerking met Universal, Stage Entertainment en NGM.

Data

  • Van dinsdag 21 juli t/m 9 augustus 2015
  • Van dinsdag tot vrijdag: shows om 20.00 uur
  • Zaterdag: shows om 15.00 uur en 20.00 uur
  • Zondag: show om 14.00 uur

Tickets

  • € 75 - € 60 - € 54 - € 42
  • Kids (-12): € 65 - € 50 - € 44 - € 32 (inclusief servicefee)
  • Speciale groepstarieven vanaf 20 pers.: mammamia@kursaaloostende.be

Reservatie

  • www.sherpa.be
  • 070 22 56 00
  • Box Office Toerisme Oostende (ma-zo, 10:00-18:00)

Meer van Kursaal Oostende :