Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 1:54
Wild Gallery hét toneel voor recruteringssessie KPMG

Wild Gallery hét toneel voor recruteringssessie KPMG

18 april 2016

Elk jaar organiseert KPMG een infosessie voor laatstejaarsstudenten in de richtingen economie en recht. Voor de recentste editie besloot KPMG de Wild Gallery als locatie te nemen. KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele bedrijven die consulting diensten verstrekken aan de financiële sector. KPMG biedt ondernemingen drie verschillende soorten dienstverlening: Audit, Tax and Legal, Advisory & Accounting diensten.

Om KPMG en de mogelijkheden die het netwerk aan jonge afgestudeerden biedt, beter bekend te maken, namen Savarino Marisa en Stefanie Picard, Human Resources Managers bij KPMG, de beslissing om de organisatie van het evenement zelf in handen te nemen.

KPMG koos voor de Wild Gallery om verschillende redenen: bovenop het feit dat de locatie zich in het centrum van de stad Brussel en (vooral) in de buurt van een afrit van de Ring West bevindt, omvat de Wild Gallery ook nog eens diverse volledig moduleerbare ruimten, voorzien van witte doeken. Deze ‘sluiers’ kunnen gebruikt worden als schermen voor het projecteren van foto's, logo's, animaties, ... Ook het creëren van een aangename en passende sfeer in de kleuren van het bedrijf, zoals KPMG deed, is perfect mogelijk.

De info-avond ging van start met een welkomstwoord en werd snel gevolgd door een zittend diner en after-party, niet alleen om de stemming erin te brengen, maar ook en vooral om werkgevers en allumni toe te laten met elkaar kennis te maken en te praten over het belangrijkste thema van de avond: de kansen bij KPMG.

Opnieuw was het een avond die een vlekkeloos verloop kende, tot grote vreugde van alle aanwezigen op het evenement in de Wild Gallery.

KPMG

Bourgetlaan 40 - 1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 708 43 00

Website: www.kpmg.com

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1190 Brussel

Tel : +32 (0) 2 344 41 55

E-mail: info@wildgallery.be

Website: www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :