Event technologies

Jun 21, 2018, 18:27
Start de zomer met het eventregistration e-book of een workshop van Abusol

Start de zomer met het eventregistration e-book of een workshop van Abusol

04 juli 2017

De afgelopen maanden ondersteunde Abusol een waaier aan events: opening gebouwen, beurzen, personeelsfeesten, familiedagen, awardshows, … Bekijk diverse voorbeelden en doe ideeën op voor uw volgende events.

Wens je mee te bouwen aan ons groeiverhaal? Wij zoeken nog event project officers: Surf naar jobs.abusol.com

Surf naar eventnews.abusol.com voor meer informatie en voorbeelden. Schrijf gratis in voor een workshop met gastcode eventnews.

Awards

Traditiegetrouw worden binnen de meeste sectoren jaarlijks prijzen toegekend aan de meest verdienstelijke professionals binnen het betreffende vakgebied. Via onze oplossing voor bezoekersregistratie kan je op een professionele maar toch gebruiksvriendelijke manier de gastenlijsten bijhouden en de verschillende arrangementen van elkaar onderscheiden. Laat mensen die tafels gekocht hebben hun relaties zelf elektronisch uitnodigen en beheren.

Opening

Elke opening of inhuldiging is een feestelijke gebeurtenis. Een periode van hard werk, planning en organisatie komt tot een einde en dat wordt met de gepaste festiviteiten in de bloemetjes gezet. Om een duidelijk overzicht te hebben over wie van je genodigden effectief aanwezig zullen zijn, kunnen zij zich, al dan niet met partner, registreren via de registratiewebsite die gemaakt wordt in de look & feel van het event.

Personeelsfeest

Wil je ook graag je personeel bedanken of samen met hen een bepaalde gelegenheid vieren? Nodig hen uit op jullie bedrijfsfeest en laat hen online registreren zodat je een overzicht over het aantal aanwezigen goed kan opvolgen en op die manier enkele andere aspecten – denk maar aan catering of een presentje – op maat kan inschatten.

Familiedag

Om alles tot in de puntjes te kunnen regelen voor een family day is het handig om op voorhand te weten hoeveel bezoekers men mag verwachten en nog belangrijker is de opsplitsing naar volwassenen (personeelsleden en partner), kinderen, activiteiten,...

www.abusol.com

Meer van Abusol:

Abusol