Event technologies

Mar 28, 2024, 13:51
Wil je betere controle over de bezoekers op jouw event?

Wil je betere controle over de bezoekers op jouw event?

29 april 2016

Verhoog de veiligheid op jouw event a.d.h.v. bezoekersregistratie. Zorg ervoor dat je weet wie er naar jouw event komt via een eventsite. Verbeter de controle bij het onthaal via eventcheckin. Identificeer de bezoekers via eventbadges.

     1. Preregistratie: zorg ervoor dat je weet wie er naar jouw event komt

Via preregistratie krijg je een beter zicht van wie naar jouw event komt. Vermijd dat uitnodigingen doorgestuurd worden door te werken met unieke codes waarmee men zich kan registreren. Optioneel kan men het toegangsticket pas verzenden na interne controle en goedkeuring. Wil je enkel weten wie naar het event zal komen, dan worden er geen codes gebruikt zodat iedereen vrij kan registreren. Via de registratiewebsite kan je alle gegevens van de geregistreerden verzamelen.

     2. Onthaal: verhoog de controle van wie het event bezoekt

Aan het onthaal wordt het toegangsticket met barcode gevalideerd. Indien de bezoekers hun ticket vergeten zijn, kunnen ze opgezocht worden op naam. Indien toegelaten kunnen personen ter plaatse toegevoegd worden. Achteraf heeft men een duidelijk zicht wie aanwezig was en wie ter plaatse geregistreerd werd.

     3. Badges: snelle identificatie bezoekers

Aan de hand van badges kan de veiligheid verhoogd worden. Door badges of polsbandjes kunnen bezoekers gemakkelijk herkend worden. Het is ook mogelijk om de badge te personaliseren met een foto die ter plaatse genomen wordt. Wanneer het belangrijk is om te weten wie zich op welke locatie bevond tijdens het event, kan er op tussenpunten gescand worden via een barcode op de badge.

Neem een kijkje op onze website www.abusol.com, contacteer ons op 053 41 61 28 of stuur een mailtje naar mail@abusol.com voor meer informatie.

Meer van Abusol :

Abusol