Event technologies

Dec 16, 2018, 20:46
Vermijd een stoelendans op je event en kies voor de seatingmodule van Abusol

Vermijd een stoelendans op je event en kies voor de seatingmodule van Abusol

09 maart 2018

Organiseer je een event waarbij je de aanwezige gasten op vast toegekende seats wilt laten plaatsnemen?  Je kijkt echter op tegen eindeloos gepuzzel met papieren seating charts en wilt onvermijdelijke last minute wijzigingen kunnen behandelen zonder stress? Vermijd ongewenste chaos bij de aanvang van je event en schakel Abusol in! 

Wil je op een professionele en gebruiksvriendelijke manier de gastenlijsten en de seating bijhouden? Abusol heeft heel wat kennis en ervaring in huis om je organisatorisch bij te staan in dit proces. Zo kan je op een vlotte én gebruiksvriendelijke manier het overzicht bewaren over je gastenlijst én de toegekende seating.

Seating: verschillende opties

  • De bezoeker kiest zelf zijn plaatsen
  • Seats worden automatisch toegekend bij de registratie
  • Seats kunnen na toekenning aangepast worden
  • Indeling in verschillende zones met vooraf vastgelegde maxima

Via de registratiemodule van Abusol heb je als organisator een permanent overzicht van het aantal geregistreerden en het aantal vrije seats. Je kan seats zelf gaan aanpassen zodat bv. een belangrijk persoon toch op de eerste rij kan zitten. De geregistreerde krijgt na zijn inschrijving automatisch een bevestigingsmail dat hij ingeschreven is. Pas enkele dagen voor het event krijgen de geregistreerden een toegangsticket opgestuurd met hun seatnummer op. Zo kunnen jullie zoveel aanpassen als gewenst en krijgt de geregistreerde niet telkens een nieuw ticket met seatnummer toegestuurd.

Voor een vlot onthaal kan het seatnummer op de badge geprint worden. Bezoekers die ter plaatse nog willen wisselen van seat krijgen zeer vlot een nieuwe badge met een nieuw seatnummer op geprint. Indien een bezoeker niet geregistreerd is en toch komt opdagen kunnen we ter plaatse opvolgen welke seats nog vrij zijn. We checken hen in, wijzen hen een seatnummer toe en printen een gepersonaliseerde badge.

Wenst u hierover advies op maat? inforequest@abusol.com of 053/41.61.28.

Ons team staat paraat om je verder te helpen. 

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol