Event technologies

Jan 20, 2019, 13:54
Open -zonder lange wachtrijen- deur?

Open -zonder lange wachtrijen- deur?

04 mei 2018

Een groot publiek laten kennismaken met de werking van je bedrijf of organisatie via een opendeurdag? Aan de hand van een registratiewebsite van Abusol kunnen genodigden zich vlot inschrijven. Als organisator behoud je te allen tijde een overzicht van het aantal bezoekers die je mag verwachten. Zo kan je ook voor andere aspecten van het event kort op de bal spelen en alles mooi op elkaar afstemmen.

Wanneer je een opendeurdag wil organiseren is het belangrijk om vooraf voldoende informatie van je bezoekers te verkrijgen. Via een registratiewebsite kan je al veel informatie verzamelen van je publiek: Wie komt er? Brengen ze hun partner en/of kinderen mee? Aan welke workshop(s) willen ze deelnemen? Bezoekers kunnen zich gemakkelijk registreren via een link naar de registratiewebsite op de bedrijfswebsite of via hun ontvangen uitnodigingsmail. Ze kunnen zelf hun programma samenstellen door zich in te schrijven voor bepaalde workshops of activiteiten. Indien er bepaalde maxima op een sessie of activiteit staat, kunnen we deze via de registratiewebsite automatisch afsluiten indien volzet.

Voor evenementen waar een grote drukte verwacht wordt, kunnen we via de registratiewebsite mensen ‘verplichten’ een tijdslot te kiezen waarbinnen ze zullen aankomen, om zo de drukte aan het onthaal en op de site te verspreiden. Dit kan ook belangrijk zijn indien je met bepaalde veiligheidsregels zit op je site. Wil je weten waar welke bezoeker zich bevindt? Op welk moment? Dit is allemaal mogelijk door het registratiesysteem van Abusol.  Aan de hand van een badge met barcode/QR-code kan iedereen opgevolgd worden.

De bezoekers kunnen gescand worden aan verschillende controleposten verspreid over de bedrijfssite. Naast het inchecken, kunnen de bezoekers ook uitgecheckt worden. Zo heb je achteraf een overzicht van hoelang de bezoekers gemiddeld op je site vertoefd hebben.

Overtuigd? Contacteer ons voor meer uitleg via inforequest@abusol.com of op 053/41.61.28 en/of neem een kijkje op www.abusol.com.

Wij dragen zorg voor je bezoekers!

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol