Event technologies

Apr 25, 2024, 14:26
Abusol verzorgt het onthaal op Belgische première van Spectre

Abusol verzorgt het onthaal op Belgische première van Spectre

10 november 2015

Op zondag 1 november 2015 was het eindelijk zover: De nieuwe James Bond-film Spectre is in ons land in première gegaan. Voor deze gelegenheid heeft Abusol de pre-registraties en het onthaal in Kinepolis Brussel verzorgd.

Daar de uitnodigingen strikt persoonlijk waren, werd er gewerkt met individuele toegangscodes waarmee de genodigden zich vooraf online konden registreren. Na het inschrijven ontvingen de mensen hun ticket via mail met een barcode voor een vlot onthaal.

Verschillende sponsors kregen een vooraf bepaald aantal plaatsen toegewezen. De controle hierop werd automatisch door de registratiewebsite toegepast. Iedere sponsor kon hun eigen groep genodigden perfect opvolgen (aantal inschrijvingen, aantal vrije plaatsen, wie zich nog niet ingeschreven had,..).

Door niet te werken met papieren gastenlijsten maar met onze eventcheckin tablet oplossing konden de 900 bezoekers vlot gevalideerd worden waarbij men continu zicht had op hoeveel personen er reeds aanwezig waren. Na het event had men een detailrapportering van de shows en no-shows samen met een aantal statistieken.

Gelijktijdig ondersteunden we ook andere vertoningen van de James Bond film waarbij varianten in functionaliteit toegepast werden: mogelijkheid tot inschrijven op een wachtlijst wanneer de zaal volzet was, automatisch tonen van het aantal resterende vrije plaatsen.

Abusol helpt event managers hun bezoekers professioneel te begeleiden tijdens het registratieproces van een event. Wij kunnen helpen bij het volledige proces, van uitnodiging tot opvolging ter plaatse maar kunnen ons ook beperken tot een onderdeel hiervan.

Neem alvast een kijkje op onze website: www.abusol.com.

Ons contacteren kan steeds op het nummer 053/41 61 28 of stuur een mailtje naar mail@abusol.com voor meer informatie.

Meer van Abusol :

Abusol