Event technologies

Apr 19, 2024, 19:15
Vlottere organisatie van het NVKVV congres dankzij Abusol

Vlottere organisatie van het NVKVV congres dankzij Abusol

31 maart 2016

NVKVV ontving dit jaar meer dan 3000 bezoekers voor de Week van de verpleegkundigen in Oostende. Ziekenhuizen konden zelf de registraties van hun personeel beheren, individuele bezoekers hadden de mogelijkheid om persoonlijk hun studiedagenpakket samenstellen. Op basis van hun aanwezigheid werden de benodigde attesten verzonden.

Mensen konden zich op de registratiewebsite individueel inschrijven en elektronisch betalen. Hierbij kregen ze een elektronisch toegangsticket met praktische informatie en programma. Indien gevraagd werd een elektronische factuur opgestuurd.

Ziekenhuizen hadden behoefte aan een tool waarbij ze personeelsleden konden registreren, aanpassen en vervangen afhankelijk van de werkplanning. Dit kon gebeuren via de groepsinschrijfmodule.

Studiedagen en workshops werden automatisch afgesloten wanneer het maximum bereikt was.

Het toekennen van studieattesten moet voldoen aan specifieke eisen van aanwezigheid en was vroeger tijdrovend. Door de mensen in en uit te checken, ook voor een pauze buiten, was er een duidelijk zicht op de aanwezigheid en kon dit proces geautomatiseerd worden.

Deze oplossing zorgde ervoor dat er veel minder werkdruk was onder het personeel door het gebruiksvriendelijke en eenvoudige systeem die door Abusol werd aangeboden.

Neem een kijkje op onze website www.abusol.com, contacteer ons op 053 41 61 28 of stuur een mailtje naar mail@abusol.com voor meer informatie.

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol