Event technologies

Mar 29, 2024, 7:50
Vlot beheer van uw bezoekers tijdens uw familiedag dankzij Abusol

Vlot beheer van uw bezoekers tijdens uw familiedag dankzij Abusol

13 november 2015

Organiseer je een familiedag voor de personeelsleden en hun familie? Abusol zorgt ervoor dat de bezoekersregistratie professioneel en vlot verloopt! Registratiewebsite, confirmatiemails, validatie bij het onthaal, beheer en rapportering, …

Voor een goede voorbereiding verzamel je alle nodige informatie via het registratieformulier. Personeelsleden kunnen aangeven of ze al dan niet met partner komen, het aantal kinderen, welke leeftijd, enz. Hierna krijgen zij een confirmatiemail met praktische informatie (waar parkeren, programma, ...) en een persoonlijk toegangsticket.

Door het scannen van de barcode kan het onthaal vlot verlopen. Wij schrikken niet van een paar duizend bezoekers per uur. 

Zijn er strikte veiligheidsvoorwaarden? Er kunnen meerdere scanpunten voorzien worden zodat er permanent een overzicht is van wie aangekomen is, wie op bedrijfsbezoek gegaan is en wie terug in de veilige zone is.

Na het event krijg je een gedetailleerde rapportering van wie aanwezig en afwezig was en wie ter plaatste nog toegevoegd is, zodat de mensen beter gesensibiliseerd kunnen worden over het belang van een correcte preregistratie voor een vlotte organisatie en beheer van de kosten.

Door onze ruime ervaring in familiedag-projecten kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw event vlot verloopt.

Neem een kijkje op onze website www.abusol.com, contacteer ons op 053 41 61 28 of stuur een mailtje naar mail@abusol.com voor meer informatie.

Meer van Abusol :

Abusol