Event technologies

Dec 16, 2018, 22:08
Gouden tips om de registratieflow van je family day te verbeteren

Gouden tips om de registratieflow van je family day te verbeteren

26 februari 2018

Om alles tot in de puntjes te kunnen regelen voor een family day is het handig om op voorhand te weten hoeveel bezoekers je mag verwachten en hierop catering en animatie af te stemmen. Via het registratieplatform van Abusol kan je een opsplitsing maken naar volwassenen (personeelsleden en partner), kinderen, activiteiten, … Je kan bezoekers zelf hun programma laten samenstellen, je kan bepaalde activiteiten afsluiten indien het maximum aantal deelnemers bereikt is, enz.

Om je family day zonder stress te kunnen beleven, zorg je voor een duidelijke communicatie naar je medewerkers. Verschillende soorten mailings kunnen op een gemakkelijke manier worden uitgestuurd naar je hele database. Je kan starten met een save-the-date als trigger. Later volgt de uitnodigingsmail en worden de mensen doorgelinkt naar de registratiewebsite. Hier kan het personeel zich alleen of met het hele gezin registreren. Rondleidingen of activiteiten kunnen gekozen worden en de genodigden krijgen automatisch een confirmatiemail met één ticket per gezinslid. Door de leeftijd van de kinderen op te vragen op het registratieformulier heb je een zicht op de aanwezige leeftijdscategorieën en kan je hiervoor bijhorende animatie voorzien.

Eens de voorbereidingen achter de rug zijn, kan je focussen op het event zelf. Het begint allemaal met een vlot en professioneel onthaal. Via de tabletoplossingen van Abusol kunnen bezoekers snel ingecheckt worden via hun ontvangen e-ticket of passbook ticket en vermijd je lange wachtrijen aan je onthaal.

Als management wil je op een familiedag alle personeelsleden ook even persoonlijk kunnen begroeten, echter is dit niet zo evident als we spreken over een bedrijf met duizenden medewerkers. Er bestaat ook de mogelijkheid om op het onthaal enkel voor de medewerkers een badge te printen. Op die manier ziet de bedrijfsleider onmiddellijk wie van de volwassenen tewerkgesteld is binnen de onderneming en kan hij hiermee een praatje maken.

Tijdens het onthaal heb je een duidelijk overzicht van hoeveel personen er reeds aanwezig zijn. Na het onthaal krijg je een gedetailleerde rapportage. Na het event kan je via de opgezette registratiewebsite nog een link verspreiden naar de fotopagina. Dit is een leuke herinnering voor alle aanwezigen.

Hulp nodig bij deze registratieflow?

Contacteer ons via inforequest@abusol.com of 053/41.61.28 en jij kan rekenen op een professionele eventregistratie en vlekkeloos onthaal!

Wij dragen zorg voor je bezoekers!

www.abusol.com

Meer van Abusol :

Abusol