Event technologies

Jun 21, 2018, 18:33
Straalt je event je huisstijl uit?

Straalt je event je huisstijl uit?

30 juni 2017

Dat events, beurzen en seminaries een belangrijk onderdeel zijn van je marketingmix is niets nieuws onder de zon. Ook met een event kan je je brand awareness verhogen, meer sales genereren of extra leads krijgen. Meer nog: in tijden waarin digitaal de plak zwaait, zorgt zo’n good old offline event zelfs juist voor de frisse wind in je marketingplan.

Bewaar je huisstijl voor je event

Maar hoe claim je als bedrijf je event? Is de communicatie van je event wel afgestemd op de huisstijl van je bedrijf? En hoe zorg je dat elk event een volwaardig kanaal is om te scoren met je bedrijf?

FinesseBrands ontwerpt dé huisstijl voor je event volledig in lijn met je eigen identiteit. Eventlogo, digitale en papieren uitnodiging, eventwebsite, reminder- en bedankingsmail, template voor je eventfoto’s. Kortom: the whole shebang. Met één herkenbare en hedendaagse huisstijl die perfect past bij die van je bedrijf.

Trek je huisstijl door op je event

De huisstijl van je event stopt niet bij de eventuitnodiging. Zorg daarom dat ook de communicatie op je event in lijn ligt met de rest.

Verwelkom je je genodigden met een gepersonaliseerde flyer? Opent een videoboodschap je event?

Reik je prijzen uit? FinesseBrands overgiet alles met de saus van het huis. En geeft je genodigden zin in je event.

Meer over de grafische skills van FinesseBrands op

www.finessebrands.com