Event technologies

Jun 21, 2018, 18:33
Elk bedrijf heeft iets te vertellen, dus verdient elk bedrijf een bedrijfsfilm

Elk bedrijf heeft iets te vertellen, dus verdient elk bedrijf een bedrijfsfilm

23 juni 2017

“Met een goeie bedrijfsfilm maak je het verschil”, kopte De Tijd in crisistijd. Toen marketingbudgetten onder zware druk stonden, moesten bedrijven creatiever uit de hoek komen. De klassieke reclamecampagnes gingen op de schop, en met minder centen gingen bedrijven op zoek naar meer resultaat. Ze kwamen uit bij de bedrijfsfilm.

Maak van je bedrijfsfilm een hit

Vandaag, bijna 10 jaar later, is er niet zo gek veel veranderd. De crisis is dan wel achter de rug, de drang naar meer rendement blijft.

“Mensen zien graag filmpjes. Met een goeie bedrijfsfilm bereik je dus nog altijd snel resultaat”, zegt Stefaan Gryson van het Brusselse videoproductiebedrijf Moxy. “Toch als je het aloude marketingadvies volgt: make it inviting to look at. Bij een bedrijfsfilm is dat niet anders.”

Eén bedrijfsfilm, oneindig veel mogelijkheden

Ook de klassieke bedrijfsfilm mag dan ondertussen dood en begraven zijn, volgens Stefaan zijn er nog 101 andere manier om zo’n film te maken.

“Elk bedrijf heeft een verhaal, je moet alleen weten hoe je dat verhaal moet brengen. Bij Moxy denken we mee over de aanpak, het script en de kanalen waarop we de video gaan verspreiden. Pas als dat allemaal goed zit is, schieten we in actie”, vertelt Stefaan.

En de mogelijkheden voor een bedrijfsfilm zijn immens: HD of 4K-video, 2D en 3D-animaties, 360°-videos, productpresentaties, introductievideo’s, instructiefilms.

Bedrijfsfilms met hoge afwerkingsgraad

Aan het aanbod bij Moxy merk je dat ze al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de film- en reclamewereld. “Tegenwoordig bieden de meeste videobedrijven zowat dezelfde diensten aan. Door onze ervaring met montages, video-afwerking en kleurcorrecties voor reclamespots en documentaires leggen we de lat qua afwerking ook voor bedrijfsfilms heel hoog. Een video die er goed uitziet, is niet alleen plezanter om naar te kijken, maar blijft ook langer hangen. En da’s uiteindelijk de bedoeling van videomarketing”, besluit Stefaan.

Nog op zoek naar inspiratie voor je bedrijfsfilm? Bekijk hier de showreel van Moxy.

www.moxy.be - www.foxymoxy.be

Meer van MOXY:

MOXY

  • Edmond Tollenaerestraat 56-76 bus 24 - 1020 Brussel
  • Telefoon: +32 (0)2 305.96.70
  • E-mail: info@moxy.be
  • Website: www.moxy.be