Audiovisueel

Jun 19, 2019, 1:03
Foxy  en Fi-nesse Brands & Graphics gaan verder als MoxyOne

Foxy en Fi-nesse Brands & Graphics gaan verder als MoxyOne

24 september 2018

Videomarketingbureau Foxy en grafisch bureau Fi-nesse Brands & Graphics gaan voortaan verder als MoxyOne. Onder deze noemer bundelt het Brusselse communicatiebureau de talenten van beide bedrijven onder één dak met vier grote afdelingen: ‘graphic design’, ‘webdevelopment’, ‘video- en contentmarketing’ én ‘social media’.

Zowel Foxy als grafisch bureau Fi-nesse Brands & Graphics werden 5 jaar geleden opgericht door Stefaan Gryson van postproductiebedrijf Moxy en Ingeborg Vanrumbeke. De nieuwe naam is de eerste stap naar een full service communicatiebureau voor middelgrote en corporate bedrijven.

“Doorheen de jaren zijn onze diensten fors uitgebreid”, vertelt Ingeborg. “Foxy is begonnen als animatiecel van Moxy, maar uiteindelijk begonnen we ook corporate video’s, aftermovies en trailers voor events te maken. Het was niet altijd even duidelijk voor onze klanten waarmee we hen konden helpen. Nu is dat verleden tijd: voor alles wat te maken heeft met graphic design, webdevelopment, video- en contentmarketing én social media is er voortaan maar één adres en dat is MoxyOne. Ook voor de branding van evenementen kunnen de klanten perfect bij ons terecht. We kunnen de visuals op het event zelf vormgeven en ook qua video kunnen we heel wat realiseren. Zo zijn pre- en aftermovies voor ons geen probleem. Een leuke animatievideo om het event aan te kondigen? Onze mensen spelen perfect in op de wensen van de klant.”

Moxy zelf is als postproductiebedrijf al meer dan tien jaar een gevestigde waarde en blijft dan ook apart bestaan. Op hun conto staan reclamespots voor De Lijn, VOO, Jupiler en Samsung. Ook Joost Van Kerckhove, algemeen beschouwd als de beste colorgrader van ons land, versterkt al jaren de rangen van Moxy. “Montage, colorgrading en motion design blijft onze hoofdbezigheid. Maar natuurlijk gaan we onze talenten ook inzetten in het video- en contentmarketingdeel van MoxyOne”, benadrukt Stefaan.

Met moxyone.be lanceert MoxyOne ook een nieuwe website. Om de overgang van de oude naar de nieuwe naam vlot te laten verlopen en geen informatie verloren te laten gaan, blijven de gekende e-mailadressen actief tot midden december.

moxyone.be

Meer van MOXY :