Audiovisueel

Jul 4, 2020, 0:53
ADC ten dienste van alternatieve mobiliteit op het Autosalon

ADC ten dienste van alternatieve mobiliteit op het Autosalon

03 oktober 2018

Tijdens het laatste Autosalon van Brussel in januari, heeft ADC Production voor Febiac (de Belgische Automobiel- en Tweewielerfederatie) de volledige technische ondersteuning verzorgd in Paleis 10. Daar vond men de tijdelijke expositie ‘WeAreMobility’, gewijd aan alternatieve en gedeelde mobiliteit.

In deze ruimte konden bezoekers experimenteren met vervoersvormen die complementair zijn met de auto, zoals steps, éénwiels-gyropods of elektrische skateboards. Daarnaast ontdekten ze er ook de laatste nieuwigheden op vlak van stedelijke mobiliteit, micro-mobiliteit en gecombineerd transport. ADC stond hierbij in voor het licht, het geluid en de rigging. Met als blikvanger een 50 meter lang scherm dat diende als decor en dressing van het paleis, maar tegelijkertijd ook de zichtbaarheid van sponsors en exposanten ondersteunde.

"Om ons perfect aan te passen aan de grootte van Paleis 10, hebben we in eigen huis een volledig op maat gemaakt scherm gebouwd om een ​​enorme visuele decoratie te ondersteunen. Daarbij moesten we rekening houden met het feit dat de hoogte van het beeld niet “vervuild” werd door het licht van de stands, en anderzijds ook niet te ‘invasief’ werd. Naast de uitdaging van een korte montagetijd, werden we ook gedwongen om met lichte apparatuur te werken vanwege de beperkte laadcapaciteit van Paleis 10. De projectoren werden op de tegenoverliggende mezzanine geïnstalleerd. Een configuratie die opnieuw de grote kracht van onze machines heeft benadrukt", besluit Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

www.adcprod.be

Meer van ADC Production :

ADC Production