Audiovisueel

Nov 29, 2020, 5:51
Een mooie zichtbaarheid voor ADC

Een mooie zichtbaarheid voor ADC

26 augustus 2020

In december projecteerde ADC Production, in opdracht van het agentschap Pop Media, gedurende twee weken een mapping op een bedrukt zeil. Dit alles ter promotie van Messiah, de nieuwe grote exclusieve productie van NetFlix, de wereldleider in streaming. Deze promotionele opstelling op het Muntplein genoot een enorme zichtbaarheid, mede dankzij het grote aantal bezoekers op Winterpret.

Pop Media is gespecialiseerd in monumentale displays met grote dekzeilen op de steigers van gebouwen in renovatie, die doorgaans op plaatsen staan ​​die een goede zichtbaarheid garanderen. Daarom kreeg het agentschap van NetFlix de opdracht om een zeil te voorzien ter promotie van Messiah. NetFlix wilde echter dat deze visuele tool ook in het donker als animatie zou dienen.

"Pop Media creëerde daarom een zeildoek met openingen in de vorm van witte glas-in-loodramen. Daarop projecteerden we zeer duidelijke afbeeldingen in lijn met het thema en het logo van de serie en met respect voor het grafische charter van de credits. De klant was ook bereid om in 4 K te werken en zo te profiteren van een zeer goede resolutie. Dit leverde geen probleem op, ook al werd deze opdracht pas drie dagen voor de lancering van de actie bevestigd. Deze mapping werkte op een volledig autonome manier, met 24 uur per dag autonoom in- en uitschakelen”, aldus Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

Meer van ADC Production :