Audiovisueel

Jan 27, 2023, 11:54
ETION trapt het werkjaar af in 360° stijl

ETION trapt het werkjaar af in 360° stijl

24 september 2018

Meer dan 500 leden en stakeholders van ETION zakten op 17 september af naar de Ghelamco Arena in Gent voor het jaarlijkse ETION Forum. ‘Connect or Collapse’ was het boeiende thema en net zoals de voorbije jaren mocht Sylvester het evenement in goede banen leiden.

Voor een volle zaal opende de gerenommeerde spreker Peter Hinssen met een inspirerende keynote over innovatie en de impact van alles wat digitaal is op de maatschappij en het bedrijfsleven. Sylvester opteerde hierbij voor een 360-graden-opstelling om de betrokkenheid en interactie tussen de sprekers en het publiek nog te vergroten. Hinssen maakte hier meesterlijk gebruik van en de meer dan 500 aanwezigen hingen dan ook aan zijn lippen.

Vervolgens gingen Marion Debruyne, Lise Conix en Martine Reynaers, drie powerlady’s van het Belgische zakenleven, samen met Geert Janssens, hoofdeconoom van ETION, in debat over de digitale revolutie. Tijdens het debat konden de toeschouwers met een groene en rode kaart meermaals kleur bekennen over verschillende topics. Jawel, ook analoog werkt nog in dit digitale tijdperk. De avond werd op een bijzonder professionele manier aan elkaar gepraat door Indra Dewitte. Na het forum werd er bij een heerlijk walking diner nog druk nagekaart en genetwerkt, in de warme sfeer die men van ETION gewend is.

www.sylvester.be

Meer van Sylvester :