Event management

Sep 24, 2018, 18:18
Geen Batibouw zonder Agence C

Geen Batibouw zonder Agence C

10 november 2017

2017 was een vruchtbaar jaar voor event staffing bureau Agence C en in 2018 staan er nog meer interessante evenementen en beurzen op het programma. Zo is er van 22 februari 2018 tot en met 4 maart 2018 de welgekende bouwbeurs Batibouw, die de Confederatie Bouw jaarlijks organiseert in de hallen van Brussels Expo.

Agence C zorgt in het voorjaar van 2018 weer voor de nodige hostessen en informanten op verschillende standen van deze beurs.

Account Manager Sara licht toe: “Klanten hebben vaak een zeer specifiek profiel in gedachten maar weten niet meteen waar ze zo iemand kunnen vinden. Ze proberen dan eerst intern personeel in te zetten maar we merken dat we regelmatig alsnog gecontacteerd worden om in te grijpen. Ons uitgebreid databestand kent heel wat flexibele medewerkers die hun ervaring in de hospitality combineren met commerciële inzichten. Dat is het ideale beursprofiel. Dan rest er ons natuurlijk nog de persoonlijkheden van onze crew en onze klanten te matchen.”

Als event staffing bureau is Agence C actief in een zeer specifieke niche van de eventsector. Na talloze jaren ervaring in de branche groeide het bureau uit tot een gerennomeerd agentschap dat erom gekend staat op een zeer persoonlijke manier tewerk te gaan en steeds kwalitatieve, meertalige medewerkers aan te leveren.

De sleutel tot succes van het bedienen van meerdere klanten op een beurs is een grondige voorbereiding, aldus Recruitment Officer Lisa. “Batibouw is een van de grootste evenementen in de bouwsector. We zijn nu al volop teams aan het selecteren voor de klanten die we jaarlijks bedienen op de beurs en krijgen wekelijks nieuwe aanvragen binnen. We garanderen onze klanten de best mogelijke service. Een vlotte bediening en correcte opvolging horen daar bij.”

Agence C engageert zich ertoe om tijdens de gehele beurs en de opvolging ervan haar klanten en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bent u zelf op zoek naar competente, meertalige crew voor uw toekomstige evenementen? Heeft u nood aan kwalitatieve host(esse)s, brand activators of modellen? Zoekt u het perfecte gezicht voor uw bedrijf?

Aarzel dan niet om Agence C te contacteren via info@agence-c.be of bel +32 9 335 48 80. Agence C’s Project Managers helpen u graag verder.

www.agence-c.be

Meer van Agence C:

Agence C