Event management

Mar 28, 2024, 21:54
Agence C zet The Voice in de spotlight!

Agence C zet The Voice in de spotlight!

13 mei 2016

Zoals iedere vrijdag lopen de liveshows van The Voice van Vlaanderen goed vol in Flanders Expo in Gent. Het populaire tv-programma waarin de teams van Bart, Bent, Natalia en Koen het tegen elkaar opnemen in een spannende zangwedstrijd wekt steeds opnieuw veel belangstelling op. Agence C is van de partij om de bezoekers te voorzien van een fijne verrassing: de hostessen delen leuke gadgets uit ter promotie van Shoe Discount.

The Voice van Vlaanderen is een kijkcijferkanon van formaat. Tijdens de liveshows zit de sfeer er altijd goed in wanneer de teams de battles aangaan met zorgvuldig geselecteerde liedjes. De hostessen van people staffing bureau Agence C staan te popelen om de toffe gadgets van Shoe Discount uit te delen aan de bezoekers.

Het is de ideale gelegenheid voor de professionele en vrolijke hostessen van Agence C om de enthousiaste bezoekers te verwennen met een resem aan leuke gadgets. Iedereen krijgt bij aankomst een leuke stylo met lichtjes op die het publiek kan aansteken tijdens de liveshow. Gezelligheid verzekerd! Na afloop van een spetterende liveshow gaat iedereen naar huis met een big smile, zowel de Agence C staff als The Voice bezoekers.       

Shoe Discount sprak zich dan ook positief uit over de geleverde diensten van Agence C. De goede communicatie tussen back office en crew, aangevuld met een goede opvolging, maken een tevreden klant, aldus Shoe Discount.              

Zoals steeds opnieuw kan er gerekend worden op een uitstekende service van Agence C. Heb je zelf nood aan kwalitatieve hostessen, brand activators of modellen? Aarzel niet om Agence C te contacteren want: “we care for your event”  & “get things done” zijn maar twee van de slagzinnen die Agence C representeert!

Voor meer informatie, neem snel een kijkje op www.agence-c.be               

Meer van Agence C :

Agence C