Event management

Mar 29, 2024, 5:52
Agence C werft aan en organiseert extra opleidingen voor event personeel

Agence C werft aan en organiseert extra opleidingen voor event personeel

22 januari 2016

Het autosalon zit er weer op! Niet alleen de topcondities en prachtige auto’s maar ook de knappe hostesses en informanten mocht niet ontbreken op deze beurs. Agence C vertegenwoordigde dit jaar weer heel wat fantastische merken. Voor het derde jaar op rij vertrouwde Ferrari de eventmodellen toe aan het hostessenbureau en ook Honda en Hyundai rekenden opnieuw op het werk van Agence C.

Ook voor tal van andere events en nieuwjaarsrecepties deden tal van bedrijven beroep op de gepassioneerde teams. Events voor onder meer Belfius en Jan de Nul werden van parkeerwachter tot receptie bemand door de knappe knoppen, een meertalige bemanning op beurzen als Polyclose en Velofollies. Kortom, een drukke start voor de planners op kantoor.

Om de kwaliteit van al het personeel op peil te houden, zet Agence C in dit nieuwe en veelbelovende jaar extra in op opleidingen voor intern en extern personeel. Hiervoor werft het bedrijf ook nog minimaal één iemand aan in het voorjaar van 2016.

Zelf kan u staff aan het werk zien vanaf zondag op Intirio, Zenith en uiteraard volgende maand op Batibouw.  Tevreden klanten zoals Vasco en Stiebel Eltron doen hiervoor voor het 6de jaar op een rij beroep op de meertalige hostesses van Agence C. Ook Facq laat het plannen van de event modellen opnieuw over aan de rekruteringsmanager.

Bent u zelf benieuwd naar de diensten van Agence C of heeft u nood aan extra handen? Neem dan zeker een kijkje op de website www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C