Event management

Apr 17, 2024, 1:29
“Wie bouwt die bist“ met Agence C!

“Wie bouwt die bist“ met Agence C!

09 oktober 2015

Van keukens tot zwembaden, van isolatie tot verfpotten. Naar jaarlijkse gewoonte werd van zaterdag 3 oktober tot en met zondag 11 oktober Flanders Expo alweer verbouwd tot dé bouwbeurs van het land. De fleurige en enthousiaste dames van Agence C waren natuurlijk ook van de partij!

Zij zorgden o.m. op de stand van Facq voor een warm onthaal en perfecte beursinfo. Zoals hun slogan klinkt "we care for your event" levert Agence C steeds een uitmuntende service.

Ook Zoute Grand Prix mocht Agence C voor het vierde jaar op rij eventmodels en informanten voorzien. Dezelfde service wordt ook gesmaakt door de standhouders van Busworld waar het hostessenbureau maar liefst zo'n tien standhouders blij mag maken. De komende weken beloven dan ook razend druk te worden met de Actief beurs in Genk, Horeca Expo in Gent, tal van events waar zowel parkeerwachters als hostesses in grote getalen aanwezig zullen zijn. Natuurlijk is het ook alvast uitkijken naar het autosalon van januari 2016.

Wil u zelf ook kwalitatieve modellen, hostesses of brand activators? De charmante project managers van Agence C staan steeds paraat voor hun klanten.

Neem zeker eens een kijk op de website www.agence-c.be!

Meer van Agence C :

Agence C