Event management

Apr 26, 2024, 14:55
Sportief najaar bij hostessenbureau Agence C

Sportief najaar bij hostessenbureau Agence C

08 november 2016

Een drukke beursagenda, een roadshow in België en Nederland voor de promotie van een nieuwe film, een straffe recruteringscampagne, … er werd de afgelopen maanden niet stilgezeten bij Agence C en dat zijn ze ook de komende tijd niet van plan.

Met verschillende sportbrands en –events trekt het bureau ook dit jaar weer zijn sportieve schoenen aan. Zo kon je naast ronkende motoren ook Agence C-hostesses terugvinden op de 24h en de Nascar-finals op het Circuit van Heusden-Zolder. Ook op Brussels Ekiden, de Japanse aflossingsmarathon, stond een jaarlijks topevenement in het Koning Boudewijnstadium op het programma. Voor de tennisfans was er dan weer de allereerste editie van European Open in het Antwerpse waar het bureau sales adviseurs inzette voor de Hawaiiaanse sponsor Maui Jim. Op 18 december dit jaar zal Agence C ook zelf deelnemen aan de Midwinter Nachtrun in Gent om zo meer awareness te creëren voor Human Rights.

Naast de gezonde dosis sport van de afgelopen weken ontbrak het bij Agence C niet aan plezier. Dat uitte zich heel duidelijk bij het promoteam voor de nieuwe Angry Birdsfilm van Sony Pictures Entertainment. Het team van gemotiveerde brand ambassadors en mascottes doorkruiste, uitgedost in de gepaste outfit, ons Belgenland en bracht ook een aantal bezoekjes aan onze Noorderburen.

Ook dit jaar ontbreekt het op de grootste beurzen niet aan Agence C-personeel. De gespecialiseerde hostesses en informanten bemanden de afgelopen weken o.a. standen op de tweejaarlijkse Biënnale Interieurbeurs in Kortrijk, de Bouw- en Inspiratiebeurs in Gent en de SIAL-horecabeurs in Parijs. Met beurzen zoals Horeca Expo en het Autosalon in het vizier bereiden ze zich bij Agence C al meteen voor om hier een mooi vervolg aan te breien.

Bent u zelf op zoek naar geschikte crew voor toekomstige evenementen? Heeft u nood aan kwalitatieve host(esse)s, brand activators of modellen? Zoek u het perfecte gezicht voor uw bedrijf ?

Aarzel dan niet om Agence C te contacteren via info@agence-c.be. Agence C’s project managers helpen u graag verder!

www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C