Event management

Mar 28, 2024, 13:10
Agence C Academy uit de startblokken

Agence C Academy uit de startblokken

21 april 2017

Midden april werden de eerste workshops in het kader van de Agence C Academy op touw gezet. Organisator en event staffing bureau Agence C opereert steeds met het oog op haar drie kernwaarden: passion, trust en growth. De Agence C Academy ondersteunt die laatste waarde door gratis opleidingen en workshops aan te bieden aan haar trouwste ambassadeurs.

Niet enkel de catering- en hospitality crew maar ook het management team van Agence C is hierover erg enthousiast. “Wij hechten veel belang aan het welzijn van onze crew omdat we ervan overtuigd zijn dat zij onze klanten beter zullen ondersteunen als ze gemotiveerd zijn en graag voor hun agentschap werken. De events die de Agence C Academy host kunnen werkgerelateerd zijn maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Onze medewerkers konden via een enquête opgeven welke opleidingen hen wel zouden kunnen bekoren. De dames stemden bijvoorbeeld unaniem voor een make-up en styling workshop dus die stond dan ook eerst op de planning.’

De eerste Agence C Academy-avond werd goed ingezet met versnaperingen en drankjes. Daarna werden de deelnemers ondergedompeld in de modewereld met tal van tips & tricks van styliste Katrien Van den Broucke. Zij liet o.a. zien hoe je jezelf een professionele look kan aanmeten die niet per se grijs of zwart moet zijn. Yes please! Visagiste Naära Vangeersdaele nam de tweede workshop voor haar rekening. Ze bood de aanwezigen een antwoord op hun prangende vragen over make-up en stelde hen de laatste trends voor.

De workshops leverden die avond nog heel wat stof tot napraten op. Geen probleem want er kon achteraf gezellig gekeuveld worden na een kort woord van dank van de coaches en de zaakvoerster, Caroline Van Keymeulen.

Op de Agence C Academy waren ook enkele medewerkers aanwezig die het afgelopen jaar werden verkozen tot ‘Crush of the Month’. Deze crewleden werden beloond voor hun uitzonderlijke prestatie en hebben exclusief toegang tot de Agence C Academy. Geen overbodige luxe want de eerste editie was in een mum van tijd volgeboekt. Er werd nog geen exacte datum geprikt voor de volgende opleiding maar die zou er volgens de employer branding-verantwoordelijke van het bureau deze zomer aankomen.

Bent u op zoek naar ondersteunend personeel voor uw event? Agence C staat u hier met veel plezier bij! Surf naar www.agence-c.be voor meer info of contacteer het bureau via volgende gegevens:

T: + 32 (0)9 335 48 80

info@agence-c.be

www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C