Event management

Mar 28, 2024, 19:40
Agence C zet de bloemetjes buiten op Floraliën

Agence C zet de bloemetjes buiten op Floraliën

29 april 2016

De Floraliën zijn u vast niet ontgaan. Of u nu groene vingers hebt of niet, Floraliën is een waar paradijs voor jong en oud. Deze bloemen- en plantententoonstelling streek dit jaar van 22 april tot 1 mei neer op 4 Gentse toplocaties: de Bijloke, de Leopoldskazerne, het Sint-Pietersplein en het Citadelpark. Het is ook op deze locatie dat de hosts van Agence C hun duit in het zakje deden voor “Think Pink”.

De Hortinno-azalea’s stonden dankzij de heren van Agence C volop in de kijker op de Gentse Floraliën. De bakfietsers tourden maar liefst 10 dagen lang langs het parcours door de Gentse binnenstad langs de spectaculaire creaties van nationale en internationale topfloristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars. De opbrengst van de verkoop van deze azalea’s gaat naar Think Pink, de nationale campagne tegen borstkanker.

Bart Van Hoye, die instaat voor de communicatie en marketing rond deze actie, toonde zich zeer positief over de samenwerking met Agence C. “We werkten samen met zeer bekwame jongens die zelfstandig waren en ook zelf initiatief namen. Alles was ook perfect geregeld. Ook van onze medewerkers op Floraliën kreeg ik positieve feedback over hun enthousiasme”.

Indien u zelf ook op zoek bent naar bekwame medewerkers voor uw events en activaties, kan u bij de charmante project managers van Agence C terecht. Of het nu gaat om brand activators, host(esse)s of modellen. Meer info vindt u op www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C