Event management

Apr 27, 2024, 19:57
TapCrowd speelt thuismatch op Event Academy

TapCrowd speelt thuismatch op Event Academy

02 mei 2016

TapCrowd ontwikkelt mobiele apps voor conferenties en beurzen. “Onze visie is dat een app niet alleen een geweldige service is voor de deelnemers van het evenement, een app is ook een bron van heel wat data voor de organisator”, vertelt Niko Nelissen, CEO TapCrowd. “Wij kijken er naar uit om deze visie verder toe te lichten op Event Academy.

Het Gentse TapCrowd maakt sinds vorig jaar deel uit van etouches, een internationale speler met hoofdkwartier in de VS. “etouches is de nummer 2 wereldwijd voor wat betreft ‘Event Management Software’. We zijn dan ook trots om deel uit te maken van deze groep.”

Op Event Academy wil TapCrowd haar visie op het belang van doelgerichte apps voor evenementen uit de doeken doen. “Dankzij onze app kunnen organisatoren de deelnemers een extra service bieden, maar het werkt ook omgekeerd: de app levert immers zogenaamde ‘big data’ op en dat betekent een zeer interessante bron van informatie voor de mensen achter het event. Dankzij een app kan de organisator in "real time" opvolgen wat er tijdens het evenement gebeurt, en waar eventueel moet bijgestuurd worden.”

TapCrowd is trouwens gevestigd in Gent, waar op 19 mei Event Academy plaatsvindt. “We spelen dus een thuismatch en kijken er naar uit om onze expertise met de deelnemers te delen”, besluit Niko Nelissen.

tapcrowd.com

Meer info?

Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :