Event management

Apr 27, 2024, 14:44
Wijs praat over digitale trends op Event Academy

Wijs praat over digitale trends op Event Academy

19 april 2016

Wijs is ‘een digital agency met een hoek af’. Dat zeggen ze zelf. Het bedrijf uit Gent helpt bedrijven en organisaties om een doeltreffende communicatie uit te bouwen. Op maat van en in samenwerking met de klant, dat staat voorop. Wijs heeft flink wat expertise opgebouwd op vlak van digitale communicatie. En heeft daar iets over te zeggen. Daarom wil CEO Bart De Waele niet ontbreken op Event Academy.

“Om er te praten over digitale trends”, motiveert Bart De Waele de aanwezigheid van Wijs op Event Academy.

“Het gaat over journalistiek, content, de digitale wereld, …  Als digitaal bureau moeten wij daar bij zijn. Dat zijn namelijk precies de dingen die we doen: digitale strategieën ontwikkelen, platforms bouwen zoals websites, apps, … En daar koppelen we een doelgerichte online marketing aan vast om de juiste mensen naar die platforms te halen. We maken digitale content, analyseren data, bedenken digitale campagnes en doen verder alles wat met digitale communicatie te maken heeft.”

Waarom specifiek ‘digitale trends’ is evident. “Als digital agency bouwen we vandaag aan dingen die ook over drie jaar nog relevant zijn. Het gaat niet alleen over ‘nu’, maar ook en vooral over wat er staat aan te komen. Trends spotten, daar zijn we heel hard mee bezig. Maar we spelen niet zomaar in op die trends. We maken het verschil tussen wat een hype is en wat echt belangrijk is. We onderzoeken hoe de consument in elkaar zit, hoe hij is veranderd, welke richting hij uitgaat. Met al die gegevens in het achterhoofd werken we een digitaal communicatieplan uit met veel aandacht voor inbound marketing. We richten ons immers niet zomaar op ‘iedereen’, maar op potentiële klanten voor onze opdrachtgever. En dat kan ook perfect een evenement zijn. Event Academy voegt daar de link bij met wat op de scholen gebeurt rond onder meer content marketing en journalistiek. Hoe je daar allemaal kunt op inspelen, dat is onze core business. En daar willen we het graag over hebben.”

Meer info?

Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

www.sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

Meer van Event Academy :