Event management

May 4, 2024, 3:17
Camp On A Lake: Where teams are built

Camp On A Lake: Where teams are built

19 april 2016

Camp On a Lake: vijf studenten KMO-management uit het Gentse combineren een teambuilding met kamperen. Niet zo maar kamperen, overnachten op een ponton op het water. Hoe het ponton er zal uit zien bepaalt ieder team zelf aan de hand van de opdrachten uitgevoerd doorheen de dag.

Wat is Camp On A Lake?

Het is een avontuurlijke teambuilding waarbij de overnachting op een meer het ultieme doel is. Er kunnen een twintigtal deelnemers participeren. Zij worden onderverdeeld in vier of vijf groepen. Elke groep start de dag met een leeg ponton waarop er uiteindelijk moet overnacht worden. De gereedschappen, uitrusting en setting van het ponton moet elk team verdienen door verschillende avontuurlijke opdrachten tot een goed einde te brengen. ‘s Avonds volgt er een barbecue waarbij er nog gezellig kan napraat worden over de dag. Daarna is het tijd om aan boord te gaan op het zelfgemaakt piratenschip.

Voor wie?

Camp On A Lake is geschikt voor iedereen die even wil ontsnappen aan het drukke werkleven. Back to the basics. De opdrachten zijn wel zo opgebouwd dat we het creatief denkvermogen en de sportieve skills op de proef zullen stellen, maar laat dat geen afknapper zijn. Je zal zelf snel zien dat iedereen een beetje “Bear Grylls” in zich heeft.

Safety first

Safety first is niet alleen een tv-programma, het is onze prioriteit. Een overnachting op het water is een unieke ervaring, maar niet zonder risico. Camp On A Lake garandeert dat alle maatregelen zullen genomen worden om de overnachting zo veilig mogelijk te maken.

Doel

Het doel van het project is om mensen dichter bij elkaar te brengen. Door het uitvoeren van de opdrachten waarbij collectief denkvermogen nodig is wilt Camp On A Lake de interne samenhang van het team verbeteren en een onvergetelijke ervaring met de collega’s bezorgen. Wakker worden op je eigen samengesteld vlot op een meer lijkt toch fantastisch, nee?

Partners

Camp On a Lake is een start-up opgericht door studenten KMO-management. Zij geloven er in dat samenwerken de sleutel tot succes is. Camp On A Lake zou dan ook zeer graag samenwerken met andere bedrijven, die het project kunnen helpen realiseren. Elke partner die wenst in zee te gaan met Camp On A Lake kan zeer duidelijk vermeld worden bij zowel on als offline communicatie.

Wil je graag deze ervaring meemaken met je team?

Aarzel niet om wat meer uitleg te vragen via +32472730268 of info@camponalake.be

www.camponalake.be