Event management

Mar 28, 2024, 17:48
Ferrari & Agence C slaan opnieuw de handen succesvol in elkaar in Spa-Francorchamps!

Ferrari & Agence C slaan opnieuw de handen succesvol in elkaar in Spa-Francorchamps!

21 juni 2016

Agence C is na drie jaar niet toe aan haar eerste succesvolle samenwerking met Ferrari: naast het autosalon, de grand prix in Knokke-Zoute en verscheidene productlanceringen, kiest Ferrari opnieuw voor Agence C voor hun jaarlijks event in Spa Francorchamps. Deze geslaagde tweedaagse vond afgelopen weekend plaats en kon rekenen op veel belangstelling.

Het is belangrijk dat Ferrari kan vertrouwen op hostesses van top kwaliteit om alles in goede banen te leiden. Daarom kiest Ferrari er, zoals steeds, voor om de handen in elkaar te slaan met Agence C.

Agence C levert goed opgeleide hostesses die klanten een stressvrij en onvergetelijk event bezorgen. Ontelbaar veel meisjes stelden zich kandidaat voor deze actie en de dames werden dan ook grondig gescreend om de beste kandidates aan de klant te kunnen voorstellen. Dit was met succes: Agence C’s project managers leverden opnieuw top hostesses die de bijeenkomst voor de bezoekers omtoverden in een prachtbeleving.

Bent u zelf op zoek naar crew voor toekomstige evenementen? Heeft u nood aan kwalitatieve hostesses, brand activators of modellen? Wilt u kunnen rekenen op “the total package” ? 

Aarzel dan niet om Agence C’s back office te contacteren op jobs@agence-c.be. Agence C’s enthousiaste project managers helpen u graag verder!

www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C