Event management

Mar 28, 2024, 21:12
Dé hostesses van op de Memorial Van Damme, meneer…

Dé hostesses van op de Memorial Van Damme, meneer…

14 september 2015

Het Koning Boudewijnstadion liep vorige week vrijdag goed vol voor de jaarlijkse Diamond League Meeting, de Memorial Van Damme. Het talrijk opgekomen publiek werd verwend met spannende duels en topprestaties van onder andere sprintkoningen Justin Gatlin en Dafne Schippers. Ook de Belgische Marieke Vervoort, erop gebrand nog eens te kunnen deelnemen, zette een knappe tijd neer en werd derde op de 400m rolstoel.

Naast de piste viel de strakke organisatie in en rond het stadion op. Één van de bedrijven die ook dit jaar mocht meewerken aan dit succesverhaal is people staffing bureau Agence C.

In aanloop naar de meeting leverden ze al de modellen voor het prestigieuze Galadiner in het Koloniënpaleis, maar ook op de hoogdag zelf was de crew van Agence C alweer van de partij. Je kon hen onder meer terugvinden aan de fotostanden en in de Clubhouse, waar hostesses het onthaal van de VIP's verzorgden, foto's namen van de talrijke bezoekers, de gastenlijsten controleerden,...

In oktober staan nog verschillende andere sportevenementen op de kalender van Agence C. Zo zal u hun personeel aan het werk kunnen zien tijdens de marathon te Brussel en het prestigueze Grand Prix event in Knokke. Wil u zelf ook kwalitatieve modellen, hostesses of brand activators?

Neem dan zeker eens een kijk op de website www.agence-c.be

Meer van Agence C :

Agence C