Event management

Nov 19, 2018, 2:22
BELCCO-medewerker in de running voor Schoonmaker van het Jaar

BELCCO-medewerker in de running voor Schoonmaker van het Jaar

17 november 2017

Op donderdag 7 december vindt in Het Ketelhuis in Eindhoven de finale plaats van de verkiezing van de ‘Schoonmaker van het Jaar’. Bart De Lie, medewerker van schoonmaakbedrijf BELCCO, behoort tot de finalisten.

BELCCO staat borg voor een gevarieerd aanbod aan onderhoudsdiensten zoals schoonmaak, facilitymanagement en technisch onderhoud van gebouwen en installaties. Met een team gedreven medewerkers biedt het bedrijf een volledige nationale dekking via 9 regionale vestigingen met dienstverlening 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Eén van die gedreven medewerkers van BELCCO is Bart De Lie die op 7 december 2017 deel uitmaakt van het selecte gezelschap finalisten van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar 2017. Deze organisatie van Golden Service Awards bekroont opmerkelijke prestaties in de schoonmaak. De bedoeling van de verkiezing is een bijdrage te leveren aan het imago, de professionaliteit, kwaliteit én beleving om zo schoonmaak een grotere uitstraling te geven. De verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar 2017 (m/v) staat open voor alle schoonmaakbedrijven (van klein tot groot) en eigen schoonmaakdiensten van organisaties en instellingen in België en Nederland.

Een onafhankelijke jury beoordeelt eerst alle inzendingen op basis van vooraf opgestelde criteria. Hieruit worden 20 kandidaten geselecteerd - 10 per land - die door de jury worden bezocht. Dit leidt tot een selectie van 5 finalisten per land, die mogen doorgaan naar de finale. In de finale wordt duidelijk wie zich de Schoonmaker van het Jaar mag noemen. Eén voor België en één voor Nederland.

De finale op 7 december 2017 wordt een feestelijke happening met zang en vertier, gezellige hapjes en drankjes en veel aandacht voor de finalisten. Zij verdienen het om eens goed in het zonnetje te worden gezet! Van iedere finalist zal tijdens de finalemiddag een videocompilatie worden getoond.

Het volledige programma van deze bijeenkomst kunt u via deze link raadplegen.

www.belcco.be

Meer van Belcco :

Belcco