Event Agencies

Mar 28, 2024, 22:44
V.l.n.r. Tom Bogaert, Tim Van Peteghem, Geert Bogaert, Bartel Van Iseghem, Hans Perquy & Jens Mortier
V.l.n.r. Tom Bogaert, Tim Van Peteghem, Geert Bogaert, Bartel Van Iseghem, Hans Perquy & Jens Mortier
© WIT fotografie & videografie

Live experience agency meetmarcel kiest voor Onlyhumans

07 oktober 2021

Het succesvolle live experience agency meetmarcel kiest voor de Onlyhumans-groep om haar krachtige marktpositie de komende jaren te bestendigen en verder uit te breiden. De Onlyhumans-groep gelooft sterk in merkbelevingen en haalt met meetmarcel een partner aan boord die al vier jaar de nummer één-positie bekleedt in het nationale en internationale eventlandschap. Met deze nieuwe stap zet de groep verder in op de ontwikkeling van een unieke, onafhankelijke communicatiegroep binnen de Belgische marcomsector.

Meetmarcel is een creatief eventbureau dat de voorbije jaren opviel door een andere benadering van events. Zowel in de b2b-omgeving als in de organisatie van private events zette het bureau altijd in op unieke storytelling en toegevoegde waarde. Het is in dit bijzondere DNA dat beide partijen synergieën vonden voor de toekomst.

CEO Tom Bogaert verduidelijkt: “Communicatiestrategie wordt pas een expertise op zich wanneer die het groeiend aantal marketingdisciplines in overweging neemt en ze vervolgens op een geloofwaardige manier samenbrengt. Ik durf te zeggen dat onze klanten onze oplossingen meer en meer de enige juiste manier van werken vinden. Een marketingbureau heeft vandaag nu eenmaal een bepaalde grootte nodig om in álle expertises van ons métier te excelleren. Een klant gelooft anders ook gewoon niet dat zoiets kan. Wij bieden daarom een team van experts, samengesteld in functie van de vraag van de klant.”

Geert Bogaert, CFO, vult aan: “Onze oplossingen zijn inhoudelijk gedreven. Al onze experts werken voor één en dezelfde rekening. Klanten hebben geen last van onderlinge geldingsdrang of spanningen. Dat is uitzonderlijk in onze sector.”

Jens Mortier, Chief Creative Officer, werpt bijkomend licht op de opvallende fusie: “Wij hebben een ijzersterke reputatie uitgebouwd dankzij onze creativiteit. En meetmarcel heeft diezelfde creatieve visie op live experiences. Klanten kunnen nu nog meer rekenen op de diverse creatieve expertises van de groep. Soms is dat een geïntegreerde campagne, met alles erop en eraan. Soms gaat het enkel om digitale content en performance. Of het kan een fantastische live experience zijn, die een onvergetelijke indruk nalaat. Maar altijd excellent binnen het vakgebied. Want eenheidsworst heeft meestal een slechte nasmaak.”

Meetmarcel heeft als nichespeler in veertien jaar een unieke relatie opgebouwd met verschillende merken en bedrijven, tot op c-levelniveau. De voorbije periode kende de sector van live belevingen bovendien een sterke groei. Steeds meer organisaties geloven in het belang van events als essentieel onderdeel van de communicatiestrategie. Meetmarcel was daarom op zoek naar een partnership waarbij ook branding (Today), employer branding (Fantastic), webontwikkeling (Code d’Or), creatief-strategische merkencampagnes (mortierbrigade) en digitale storytelling (Onlyhumans) aangeboden konden worden als de klant dat nodig heeft. Meetmarcel sprak met verschillende partijen, maar het streven van de Onlyhumans-groep om altijd de beste experts te laten samenwerken zorgde ervoor dat net dit de strategische keuze werd. Onlyhumans krijgt er dus na de versterking door mortierbrigade begin 2021 met meetmarcel opnieuw een stevige expertise bij en wordt een opvallende groep met een buitengewoon aanbod.

Meer van MeetMarcel :

MeetMarcel