Benelux Event Awards

Mar 28, 2024, 15:48
BEA Awards 2017: een 2de prijs voor MeetMarcel!

BEA Awards 2017: een 2de prijs voor MeetMarcel!

20 april 2017

Op 20 april behaalde het team van het agentschap MeetMarcel een schitterende zilveren award voor de organisatie van Jardin Bohémien voor het bekende ginmerk Copperhead, in de categorie B2B Events. Met deze nieuwe prijs, toont het Brugse agentschap nog maar eens dat het een stevige referentie is op het vlak van niche-evenementen. De prijs komt bovenop de bronzen award, die eerder op de avond gewonnen werd.

"In de wereld van de gins zien we een bijzonder harde concurrentie, waarbij elk merk voortdurend het verschil moet trachten te maken," zo legde de BEA-jury uit. "Copperhead, dat 'The Alchemist's Gin' als slogan draagt, heeft met het agentschap MeetMarcel zijn perfecte match gevonden. Nogmaals heeft dit agentschap getoond dat het een van de grote Belgische referenties is binnen de kunst van het omzetten van een vraag van de klant naar een ‘live’ presentatie die gekenmerkt wordt door een extreme aandacht voor detail en het realiseren van de doelstellingen van de klant. 'A perfect mix'!"   

Overzicht van het project:

Jardin Bohemien: MeetMarcel voor Copperhead

Yvan Vindevogel, gepassioneerd apotheker, ondernemer en ontwerper van Copperhead ‘The Alchemist’s Gin’, benaderde MeetMarcel met de vraag een uniek event te organiseren. ‘A night to remember’ voor alle klanten en distributeurs, perfect passend bij de uitstraling van zijn product.

Om deze onvergetelijke avond te creëren verdiepte MeetMarcel zich in de mysterieuze wereld van Copperhead ‘The Alchemist’s Gin’. Een wereld waarbij de perfecte blend van exact gekozen ingrediënten resulteert in zijn ‘elixir of life’. De hypende bohemien lifestyle in combinatie met de essentiële botanicals van Copperhead vormden de inspiratie voor de titel van dit event: ‘Jardin Bohemien’, a dream catching night…

Het werd een avond waar alle zintuigen oneindig geprikkeld werden. De perfecte blend van geuren, kleuren, food, drinks, setting, styling, muziek en zoveel meer. Een creatieve hub waar de artiesten, bartenders, muzikanten, jonge chefs, etc… zorgden voor de ene verrassing na de andere. Creatieve Copperhead cocktails, foodtrucks met unieke Copperhead gerechten, een jamsessie met een ongewone gelegenheidsband,… De diverse vuuracts en vuurwerk op de klanken van het live gezongen ‘Sky full of stars’ zorgden voor een ‘goosebumps’ climax tijdens deze bruisende avond. En dit allemaal verscholen achter een robuuste muur, Kasteel Ter Heyde, een authentiek domein met kleurrijke tuinen en verwilderde bossen, diep verscholen in het hart van West-Vlaanderen.

Parallel met Jardin Bohemien werden de internationele distributeurs van Copperhead en enkele cruciale bloggers uitgenodigd voor een driedaagse ontdekkingsreis met als kers op de taart een Copperhead contest met jonge bartenders op Jardin Bohemien.

www.meetmarcel.be

Meer van MeetMarcel :

MeetMarcel