Event Agencies

Jan 22, 2022, 8:59
JADA events opent een varend Pop Up Sterrenrestaurant

JADA events opent een varend Pop Up Sterrenrestaurant

10 juli 2020

Jan en Danny van JADA events zagen de afgelopen maanden zo goed als alle geplande bedrijfsevenementen van maart t/m het einde van het jaar geannuleerd of verschoven worden naar volgend jaar: een fors verlies. Om het moraal positief te houden komen ze nu naar buiten met een exclusief Sterrendiner op het water, en dit tijdens het weekend van 15 augustus. Ze sloegen de handen in elkaar met sterrenchef Olivier de Vinck van het Antwerpse restaurant Kommilfoo en met het fonkelnieuwe schip Blue Rhapsody van Battoo.

Slechts 3 dagen ontvangen ze gasten aan boord van het 85 meter lange schip met een glas Champagne, gevolgd door een exquise 4-gangendiner met vertrek aan het Havenhuis. Tijdens het diner maakt de Blue Rhapsody een tocht door de Antwerpse Haven en verschijnt Olivier de Vinck even aan uw tafel. Het decor van uw diner wijzigt voortdurend, en ongetwijfeld maakt de zonsondergang nog extra indruk op deze meer dan bijzondere varende evenementenlocatie, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Pop-up Sterrenrestaurant.

Normaal gezien ontvangt Blue Rhapsody comfortabel 600 gasten, maar nu laten Jan en Danny maar maximaal 200 gasten toe per dag - volledig Corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels en verdeeld over 2 dekken. Het wordt dus een exclusieve beleving, waarmee je bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca ondersteunt in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

Tickets kunnen geboekt worden op www.sterrendinerophetwater.be voor € 179 pp. Je kan er ook terecht met grotere groepen, in Rhapsody Bubbels van 10 personen per tafel.

Fotogalerij (C) Robert Aarts

Meer van JADA events :

JADA events