Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:43
Ben jij onze ‘lucky number 7’ ?

Ben jij onze ‘lucky number 7’ ?

17 december 2019

JADA events heeft er een zeer succesvol 2019 opzitten en 2020 ziet er alvast veelbelovend uit. Daarom lijkt het ons NU het ideale moment om ons team te versterken met een enthousiaste event manager. Ben jij geïnteresseerd om onze ‘Lucky number 7’ te zijn? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

Zin om het JADA team te versterken?

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt een scherpere kijk op events. Wij organiseren bedrijfsevenementen voor 10 tot 10 000 gasten en zorgen voor de hele organisatie - van concept tot follow-up in België en het buitenland, onder de vlag ‘We Event your story’.

Jij bent een out-of-the-box denker die van aanpakken weet. Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en een echte passie voor het op papier zetten, plannen en uitvoeren van events. Je bent flexibel, enthousiast en positief ingesteld. Je kan zowel een leidinggevende rol vervullen op een event, als een echte teamspeler zijn in ons -al zeggen we het zelf- bijzonder tof team. Deadlines schrikken je niet af, in tegendeel ze motiveren je juist om een tandje bij te steken.

Je kan goed overweg met de volgende Microsoft Office programma’s: Excel, Word en Powerpoint. Je kan foutloos en verkopend schrijven in het Nederlands.

Pluspunten: Ervaring met grafische programma’s en 3D tekenprogramma’s en/of een goede kennis van het Frans en Engels geeft je een streepje voor op je medekandidaten. Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan in de evenementensector, een voorstel uitschrijven en budget opmaken is dus niet nieuw voor je.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een vlot, tof en creatief team; in een aangename werkomgeving op het bruisende Zuid, waar je je skills verder kan ontplooien en je veel creatieve ruimte krijgt, met uiteraard een passende verloning.

Ga jij de uitdaging aan?

Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar danny@jada-events.be vóór 15 januari 2020.

Meer van JADA events :

JADA events