Event Agencies

Jun 22, 2021, 22:36
The Oval Office laat u Van Eyck beleven!

The Oval Office laat u Van Eyck beleven!

18 december 2019

Tijdens het Van Eyck-jaar komt de Vlaamse meester Jan Van Eyck een heel jaar lang tot leven door een waaier aan events en activiteiten. Zo is er in de Gentse Sint-Niklaaskerk Lights on Van Eyck, een multimediale totaalbeleving rond het oeuvre van de grootmeester. Als exclusieve partner biedt The Oval Office VIP-pakketten aan om het digitaal huzarenstukje far from the crowd te ervaren.    

Spectaculaire licht- en klankbeleving
In 2020 is de Sint-Niklaaskerk in Gent de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie. Dansende robotarmen met LED-schermen en geavanceerde videoprojecties brengen er het oeuvre van Van Eyck en zijn meesterwerk het Lam Gods op magische wijze tot leven.

Uniek bedrijfsevenement
The Oval Office biedt bedrijven de kans om hun klanten, personeel of relaties op dit spektakel te trakteren tijdens exclusieve nocturnes. Gasten worden voor het spektakel verwend op een aperitief in de glazen Orangerie - een knap staaltje architectuur geflankeerd tegen de gevel van de kerk - en achteraf volgt een uitgebreide walking dinner, eveneens in Van Eyck-thema. 

De nocturnes kunnen tussen 28 maart en 1 november 2020 geboekt worden via de Lights on Van Eyck-website. Voorstellen op maat, met extra's, kunnen aangevraagd worden via sam@theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :