Event Agencies

Jul 4, 2020, 0:26
Push To Talk zoekt Event Producer

Push To Talk zoekt Event Producer

14 augustus 2019

Push To Talk is specialist in communicatie en spraakmakende events met een boodschap. Push To Talk helpt ambities verwoorden. Met authentieke verhalen vertaalt het de cultuur en strategie in emoties. Zo komt de cultuur van bedrijven, overheden en non-profitorganisaties tot leven. Heb je goesting om je te smijten in een spraakmakend nieuw verhaal? Zet je waanzinnige ideeën vlot om in een no-nonsense event? Solliciteer dan vandaag nog voor de job van Event Producer bij Push To Talk.

Push To Talk is een sterk groeiend bedrijf en vond samen met MediaMixer en een bende creatieve specialisten en freelancers een nest in het PAKT in Antwerpen. Met een klein team broedt het ideeën uit tot fantastische projecten.

Push To Talk staat voor meer dan 15 jaar ervaring en werkt voor klanten als AZ Sint-Maarten, Umicore, VDAB, Buysse & Partners, Securitas, Port of Antwerp Triathlon … Lees er meer over op www.pushtotalk.be/cases.

Voel je de passie en creatieve ideeën al oplaaien? Heb je zin om mee te schrijven aan het verhaal van Push To Talk? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature voor een Event Producer.

Wat verwacht Push To Talk van jou?

  • Je organiseert kleine en grote projecten van A tot Z. De ene dag een opendeurdag, de andere een massaspektakel als The Tall Ship Races.
  • Je luistert naar de klant en vertaalt de briefing en ambities in een creatief concept en resultaatgericht project.
  • Je planning en budget is stevig onderbouwd. Niets laat je aan het toeval over. Creativiteit koppel je aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
  • Je denkt mee als het nodig is. Je biedt weerwerk als het moet. Je speelt in op het onverwachte.
  • Je inspireert en motiveert collega’s en werkt graag samen in een wisselend team van collega’s en freelancers.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels en beschikt over een diploma hoger onderwijs en een rijbewijs B. Je bent niet bang van deadlines, avond- en weekendwerk.
  • Je hebt veel of beperkte ervaring. Maar bruist bovenal van de goesting om je te smijten.

Wat heeft Push To Talk te bieden?

Een job met veel afwisseling, uitdagingen en creatieve vrijheid. Een stek in een broeiend nest vol creatieve vogels in het PAKT. Een vast contract met verloning volgens sectornormen.

Op zoek naar een nieuw verhaal?

Vertel jouw verhaal. Wat kan jij voor Push To Talk betekenen?
Stuur je motivatie en CV voor 31/8/2019 naar ILoveToWork@PushToTalk.be
Geef ook aan vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Push To Talk
Lamorinièrestraat 161b
2018 Antwerpen

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :