Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:25
Wilt u uw verkoop boosten? Denk dan eens aan een incentive via JADA events.

Wilt u uw verkoop boosten? Denk dan eens aan een incentive via JADA events.

09 mei 2019

Daag uw verkopers, vertegenwoordigers en franchisers uit om hun sales te verhogen naar het door u gestelde doel. Koppel daar een incentive aan naar het buitenland en u zal het verschil merken: iedereen gaat ervoor! Is het doel gehaald? Dan zorgt JADA events voor een unieke beloning in het buitenland, waardoor de beleving extra lang bijblijft.

Naast de organisatie van evenementen in België, is JADA events ook gespecialiseerd in de organisatie van incentives. Van een meeting in het tropische Jamaica tot driften op een bevroren meer in Zweden, geen enkele bestemming heeft geheimen voor het JADA team.

Topbestemmingen voor een incentive zijn de gekende Europese steden als Lissabon, Milaan, Londen. Maar laat u ook eens verrassen door het ongekende zoals Bratislava, Riga of Ljubljana. Naast Europa zijn ook de andere continenten een bezoek waard. Een helikoptervlucht over de Grand Canyon, een quadtocht langs de authentieke dorpen in Dakar of een F1-rit op het parcours in Abu Dhabi, dit zijn maar enkele voorbeelden uit de talloze mogelijkheden.

Dankzij de juiste keuze van bestemming, zorgt JADA events ervoor dat uw gasten prachtige herinneringen overhouden aan die onvergetelijke trip! Elk programma wordt zorgvuldig op maat gemaakt van uw wensen. Ja Da is een unieke beleving!

Meer van JADA events :

JADA events