Event Agencies

Nov 21, 2019, 17:18
Push To Talk zet veiligheid op hoog niveau voor Securitas

Push To Talk zet veiligheid op hoog niveau voor Securitas

27 november 2018

Push To Talk organiseerde voor Securitas de beursstand op de Astrid User Days van ontwerp, over uitvoering tot realisatie. De stand én de beurs waren een groot succes. Meer dan 1.000 bezoekers kwamen langs waaronder minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon.

Tijdens de Astrid User Days kregen politie, brandweer en andere hulpdiensten via beursstands en seminaries een overzicht van het hedendaags telecomaanbod voor de hulp- en veiligheidsdiensten. Denk aan radiocommunicatie, track & trace, alarmering, dispatching, video, drones, enz.

Op deze twintigste verjaardag van Astrid kon Securitas niet ontbreken. Securitas is al jaren een betrouwbare en professionele partner van de overheid die helpt om de veiligheid van burgers te bewaken.

De beurs biedt Securitas een unieke gelegenheid om een gesprek aan te gaan met diverse hulpdiensten over het uitgebreid gamma aan veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Securitas streeft naar sterke klantenrelaties en ontwikkelt oplossingen in overleg met de klant. Daarbij biedt het de hulpdiensten niet alleen technologische oplossingen, maar ook trainingen op maat en een aangepast dienstenaanbod. De slogan luidt dan ook: Delivering protective services combining people, technology & knowledge.

De open stand bood veel ruimte voor de medewerkers om te netwerken. Met de steun van infopanelen, videoschermen en tablets konden de medewerkers demo’s geven en snel inspelen op elke vraag.

Meer van pushtotalk :