Event Agencies

Aug 8, 2020, 20:27
CACEIS en de ‘Soirée des Vœux’ ... Kop of Munt?

CACEIS en de ‘Soirée des Vœux’ ... Kop of Munt?

24 januari 2017

CACEIS koos voor VO om een toch wel behoorlijk speciaal thema uit te dokteren voor het traditionele feest aan het begin van het jaar. 19.00 u, Luxembourg Congrès, vrijdag de 13de, ... alles is klaar om het personeel van CACEIS te verwelkomen voor de jaarlijkse ‘Soirée des Vœux’.

Het intrigerende verloop van de ‘soirée’ neemt al meteen een aanvang bij aankomst waarbij de helft van de gasten naar de ‘Munt’-kant gedirigeerd wordt, terwijl de andere helft uitgenodigd wordt om zich naar de ‘Kop’-kant te begeven. Iedereen krijgt in zijn eigen kamp een ‘speciale’ champagne. Speciaal omdat op de bodem van elke coupe een kostbare steen ligt.

Slechts 10 van de stenen zijn echte diamanten en om gasten te helpen het verschil te ontdekken, zijn een aantal experts uit Antwerpen aanwezig om de 700 stenen te analyseren.

Voor diegene die minder geluk hebben, stelt avonturenverteller Millenia voor om te ontdekken wat de toekomst voor hen in petto heeft ...

Even later wordt het doek opgetrokken en raakt alles in een stroomversnelling: ‘Kop’ ontmoet ‘Munt’ en maakt dan plaats voor de algemeen directeur die het podium inneemt voor zijn toespraak om het voltallige personeel te bedanken voor het afgelopen jaar en het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Hij is ervan overtuigd dat, of het nu kop of munt is, 2017 geluk zal brengen.

Dan verlaat hij het podium om de gasten toe te laten de vele activiteiten te ontdekken. Het geluksbuffet, het rad van fortuin, een fotosessie, dans, wedstrijden, muziek en netwerken, … het is een bijzonder goedgevulde avond die het personeel tot diep in de nacht in de ban houdt.

www.vo-event.be

Meer van vo event :