Event Agencies

Aug 8, 2020, 20:30
To Slice by VO – Specialist in sportieve evenementen

To Slice by VO – Specialist in sportieve evenementen

30 juni 2016

To Slice by VO Event is gespecialiseerd in het organiseren van sportevenementen (golf, zeilen, rally met oldtimers, hockey, ...) en in de organisatie van incentives en teambuilding, zowel in België als in het buitenland. Een mooi voorbeeld daarvan is de Exclusive Golf Trophy.

Haar uitgebreide adressenboek stelt VO Event in staat om wereldwijd op maat gemaakte programma's te ontwikkelen. Het team onderscheidt zich door zijn dynamiek en zijn uitgebreide ervaring ter zake. Hun creativiteit, gekoppeld aan een zorgvuldige organisatie, sluit aan bij hun passie voor de sport en leidt altijd tot een passende topservice, wie of wat ook de doelgroep is.

Het team focuste onlangs op de ‘Exclusive Golf Trophy’, een exclusief golftoernooi voor VIP-klanten van verschillende partners. In totaal 350 personen namen deel aan deze wedstrijden, verspreid over verschillende steden in België, en overal werden ze ontvangen in de beste omstandigheden. Luxueuze welkomcadeaus, Champagne Bar bij de 19de hole, originele nevenwedstrijden, restauratie ... alles werd bedacht om dit tot een memorabele ervaring te laten uitgroeien.

Bekijk hieronder een aantal foto's van dit door de deelnemers zeer gewaardeerde toernooi ...

www.to-slice.com

Meer van vo event :