Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:00
Ongewone tijden zorgen voor originele oplossingen

Ongewone tijden zorgen voor originele oplossingen

29 oktober 2020

Afgelopen week organiseerde JADA events een volledig Corona-proof bedrijfsevenement voor meer dan 1000 personen. Verdeeld over meerdere dagen werden de gasten opgesplitst in verschillende groepen en ruimtes waardoor alles 100% Corona-proof verliep.

Ook tijdens deze ongewone tijden blijft JADA events niet bij de pakken zitten. Afgelopen week mocht het evenementenbureau een connect-event organiseren voor maar liefst 1008 personen, een uitdagende opdracht die zorgde voor originele ideeën. Om alles veilig en volgens de coronaregels te laten verlopen werden er gedurende de hele week verschillende sessies georganiseerd in kleine groepen. Aan de hand van een doorschuifsysteem konden de gasten deelnemen aan 10 verschillende workshops waarin ze meer te weten kwamen over het bedrijf én elkaar.

Tussen elke workshop werd er voldoende tijd voorzien om alles grondig te ontsmetten. Dankzij de extra strenge regels en de Corona-stewards die een oogje in het zeil hielden kon iedereen op een veilige manier genieten van een geslaagd evenement met originele activiteiten zoals een silent cinema, verschillende blackboxen en een parcours vol verrassende obstakels!

Meer van JADA events :

JADA events