Event Agencies

Jan 22, 2022, 8:39
Buitengewone tijden vragen om buitengewone momenten

Buitengewone tijden vragen om buitengewone momenten

11 mei 2020

Eind vorig jaar koos JADA events als 2020-tagline: 2020 met jou? Ja Da wordt BUITENGEWOON! Dit blijkt nu nog een understatement te zijn. Maar zoals Dr. Lucas D. Shallua en Winston Churchill het ooit zegden: Een crisis biedt ook buitengewone opportuniteiten. JADA events wil deze opsporen en om zetten naar buitengewone momenten! 

Corona-Proof ?

Recent plaatste JADA events Corona-signalisatie bij één van hun klanten. Volledig gepersonaliseerd en op alle mogelijke plaatsen: van de draaideuren bij de inkom tot de spiegels in de sanitaire plaatsen, van de rookpergola's tot de liften, van de waterkoelers tot de restaurantzitjes. Roll-ups, vloerstickers, deursignalisatie, tafelstickers en A4-staanders: bijna 2000 items werden aangemaakt door JADA events. Alles werd vervolgens op één dag met 8 duo-teams geplaatst. Zo worden de medewerkers er direct aan herinnerd afstand te houden, handen te wassen, werkmateriaal te ontsmetten enzovoort, met als enige doel elkaar gezond te houden.

Europabank @ the Circus

Voor het jaarlijkse nieuwjaarspersoneelsfeest van Europabank toverde JADA events De Oude Vismijn in Gent om tot een stijlvol circus! Het thema werd tot in de kleinste details doorgetrokken. Van de zaaldecoratie en de kledij van de kelners en hostesses tot de gerechtjes. Dit, aangevuld met bijpassende circusacts en een optreden van The Green Onions, maakte er een betoverende en zeer bijzondere avond van.

SAS Benelux Got Talent

De jaarlijkse KickOff van SAS Benelux vond plaats in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Het werd de uitvalsbasis voor een portie ongezien talent! De presentaties werden immers gegeven door maar liefst 14 (home-made) impersonators van de meest uiteenlopende artiesten en filmfiguren!  CEO Rocky gaf het goeie voorbeeld: trainen, fit zijn, op je donder krijgen en weer opstaan om als winnaar te eindigen: dat was zijn duidelijk motiverende boodschap. Die werd nog eens beaamd door o.a. Madonna, Michael Jackson, Daft Punk, Freddie Mercury: ze passeerden één voor één de revue met originele presentaties van hun businessafdeling . 's Avonds konden de gasten nog lang napraten over al dat eigen talent en flink uit de bol gaan op de waanzinnige beats van Crazy Sir G en DJ ZeV.

Meer van JADA events :

JADA events