Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:10
JADA events zet 70 jaar Torfs in de sneeuw

JADA events zet 70 jaar Torfs in de sneeuw

23 april 2019

Schoenen Torfs bestaat 70 jaar en JADA events mocht dit als trouwe eventpartner in the picture zetten met een groots familiefeest. Gezien de tijd van het jaar werd een prachtig Winters pretpark gecreëerd en zorgde JADA events voor de bijhorende sneeuwpret.

70 jaar schoenen verkopen is een kunst; 70 jaar een bedrijf gezond laten groeien nog meer; maar helemaal petje af om al 10 jaar op rij Beste Werkgever te zijn!

Dat en meer vierde JADA events met Schoenen Torfs begin december in Temse op de logistieke site. Zowel binnen als buiten werden omgetoverd tot een Winters pretpark. Winters aandoende drank- en eetchalets, een interessante rondleiding door het logistieke hart, een maatje 48 jubileumtaart, tal van optredens en animaties pasten als een heerlijke pantoffel bij de gasten, die duidelijk straalden als de zon.

Maar uiteraard was het het tot de verbeelding sprekende slotvuurwerk wat de medewerkers en hun gezin tot euforie brachten. JADA events is dan ook nog steeds ontzettend trots én blij om Schoenen Torfs te ondersteunen in de events onder de nieuwe slogan: Sterk in je schoenen.

Meer van JADA events :

JADA events