Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:41
JADA events zet de bloemetjes buiten

JADA events zet de bloemetjes buiten

21 februari 2019

De klanten van Euroveiling werden getrakteerd op een event waarbij letterlijk en figuurlijk de bloemetjes werden buitengezet. JADA events speelde bij de inrichting van het event in op het feit dat Euroveiling dagelijks letterlijk in een bos van bloemen en planten zit. 

Voor het klantenfeest van Euroveiling toverde JADA events de industriële hal van Euroveiling dan ook om tot een magisch bos. Euroveiling is het centrum voor bloemen en planten en dat werd tijdens dit event zeer duidelijk in de kijker gezet.

Via een mysterieuze sterrentunnel en een betoverend doolhof met bijzondere creaturen kwamen de gasten terecht in een prachtig aangeklede zaal. Ze stapten als het ware een Euroveiling sprookje binnen met prachtige bloemstukken, planten, sfeerlampjes, houten afwerkingen, etc. Tijdens de avond werden voor een wedstrijd ook bloemstukken in thema Valentijn tentoongesteld en werden de winnaars gehuldigd.

De gasten genoten verder van heerlijk eten en bijzonder entertainment met o.a. dansers en een steltenboom. De avond sloten ze af met een knallend optreden van Truephonic, Crazy Sir-G en DJ ZeV.

Meer van JADA events :

JADA events