Event Agencies

May 24, 2019, 0:46
Vliegende start voor The Event Pilots

Vliegende start voor The Event Pilots

20 februari 2019

Het geheel is meer dan de som van de delen. Voor The Event Pilots klopt het cliché als een (Air)bus. Want BrandEvent en DIRIGO bundelen voortaan hun krachten in The Event Pilots: een à-la-carte-eventbureau dat erin vliegt vanaf 22 februari. Buckle up and enjoy the flight!

Events barstensvol beleving

BrandEvent is een deskundige rot in het vak met een pittig palmares. Het ervaren BrandEvent-team organiseerde ontelbare events voor de meest uiteenlopende bedrijven. De gemene delers: een aanstekelijke dosis plezier, een wow-gevoel en een beleving die nazindert. En dat alles piekfijn uitgedacht en gerealiseerd, van naaldje tot draadje.

Feilloze support

Ook productiehuis DIRIGO heeft flink wat kilometers op de teller als expert in operationele en technische ondersteuning. Zo draagt het zijn steentje bij tot een zorgeloos verloop van nationale en internationale events. En dat alles overgoten met een sausje van innovatie en technologie.

1 plus 1 is 3

Om klanten nog meer op hun wenken te bedienen, vliegen de bedrijven voortaan onder één naam. The Event Pilots tillen bedrijfsevenementen en teambuildings, congressen en roadshows, beurzen en familiedagen, … naar een hoger niveau. De firma stippelt samen met de klant de beste koers uit. En vliegt een foutloos parcours zonder turbulentie.

Vlucht op maat

Wat The Event Pilots zo uniek maakt? De klant krijgt exclusieve toegang tot de cockpit met een compleet gepersonaliseerde formule. Van een enkele vlucht zonder toeters en bellen, tot een volledig georganiseerde reis. Kortom, The Event Pilots ondersteunen van a tot z, maar springen evengoed bij in één of meer onderdelen van een evenement. Zo houdt de klant zelf de controle over zijn traject en budget. Eén ding staat buiten kijf: de service is eersteklas.

Ready for take-off

De fusie van twee sterke spelers in de branche biedt bedrijven extra voordelen en mogelijkheden. Toch maakt hun bagage mee de overstap: de persoonlijke aanpak, het flexibele maatwerk en de vlekkeloze uitvoering. The Event Pilots zijn klaar voor een vliegende start. De boodschap? Inchecken en boarden!

Meer van The Event Pilots :

The Event Pilots