Event Agencies

Nov 21, 2019, 16:52
Push To Talk organiseert tv-format voor Buysse en Partners

Push To Talk organiseert tv-format voor Buysse en Partners

11 december 2018

Push To Talk organiseerde een feestelijke academische zitting met sterke content in de vorm van een tv-show voor Buysse & Partners. De investeringsgroep vierde haar tiende verjaardag samen met 150 investeerders en topondernemers.

Levendige show geeft inhoud een boost

Push To Talk kreeg de vraag om van de feestelijke zitting een inhoudelijk sterk maar allerminst saai event te maken. Zo ontstond het idee van slow infotainment. Een show die het midden houdt tussen een live praatprogramma op televisie en een congres waar mensen binnen en buiten lopen. Sterke content waar CEO’s graag hun dag voor vrijmaken.

In de show wisselden diepgaande interviews met Bart Haeck (De Tijd) als kritisch journalist af met debatten waarbij Wim De Vilder (VRT) optrad als neutraal moderator. Een strakke timing, luchtige videobumpers en informatieve videofragmenten hielden de vaart erin. Alle gasten kregen een notitieboek met de biografie van Buysse & Partners en een stijlvol boek mee naar huis. De hele show duurde 3,5 uur, maar verveelde geen moment.

De rode draad was de geschiedenis van Buysse & Partners. Een geschiedenis met economisch onzekere tijden en confrontaties met ethisch grauwe periodes. Dat is vandaag helaas niet anders. Zowel vroeger als nu laten Buysse & Partners zich niet drijven door doemdenken, maar door hoop. Liever bouwen ze aan een betere toekomst (denk maar aan de code Buysse). Uiteraard kwamen de drie domeinen aan bod waarin Buysse & Partners investeren: Belgische familiebedrijven, Latijns-Amerika en iconisch vastgoed.

Strakke voorbereiding zorgt voor straffe inhoud

Rond elk thema werden economische zwaargewichten uitgenodigd die een inhoudelijk sterk verhaal kunnen vertellen. Maar iets kunnen vertellen is een zaak. De gasten moeten het live ook kort, duidelijk en boeiend brengen.

Daarom heeft Push To Talk de dag samen met Buysse & Partners en met de journalisten minutieus voorbereid. Samen werden de grote lijnen uitgeschreven, de vragen voor de interviews opgesteld en de verwachting aan de gasten duidelijk gebriefd. Zo konden de gasten hun verhaal op voorhand goed voorbereiden en terugkoppelen. Bovendien kregen ze een idee wat de anderen gingen vertellen en hoeveel tijd ze kregen. Ook de cameraploeg kende vooraf de inhoud. Zo wist ze perfect wie ze kon interviewen voor een reactie of in beeld mocht brengen tijdens de pauze.

Dankzij de inhoudelijke voorbereiding en intensieve samenwerking met de journalisten en de cameraploeg had Push To Talk de regie stevig in handen. De inhoud en stijl van de dag strookten volledig met de expertise en klasse die CEO’s en zakenpartners van Buysse & Partners verwachten.

Na de feestelijke zitting volgde nog een inspirational walking tour door Antwerpen en een spetterende Latijns-Amerikaans avond aan de kaaien.

Droomt u ook van een evenement met straffe inhoud?

Push To Talk helpt u uw verhaal vertellen.

U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :