Event Agencies

Apr 7, 2020, 19:46
Een job vinden op een festival? Push To Talk brengt het voor mekaar

Een job vinden op een festival? Push To Talk brengt het voor mekaar

20 augustus 2018

Een job vinden op een festival? Dat kan. Push To Talk conceptualiseerde als communicatie- en eventbureau een HR & imago-stand voor Umicore als potentiële werkgever. Umicore ontwikkelt innovatieve technologieën en is een wereldspeler in de recycling van kostbare metalen. De stand stond niet toevallig op het duurzame Sfinksfestival in Boechout.

Op de stand wekken festivalgangers duurzame energie op door te fietsen. De opgewekte energie stroomt naar een herlaadbare batterij en doet onder meer de led-verlichting branden en voorziet alle lcd-schermen van elektriciteit. De stand zelf is autonoom en heeft geen externe spanning nodig. Animatie, live scores en de kans om een duurzame powerbank te winnen zorgen voor extra fun. Dankzij de stand kunnen de festivalgangers beleven waar Umicore voor staat: ‘Materials for a better life’. Umicore is een wereldspeler in de recycling van kostbare metalen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve technologieën en produceert materialen voor zonnecellen, herlaadbare batterijen en led toepassingen.

Een festival is natuurlijk geen jobbeurs. De belangrijkste doelstelling van de door Push To Talk ontwikkelde HR & imago-stand is Umicore bekender te maken via een brede weg, in dit geval dus de festivalwereld. Op die manier kan Umicore zich op een creatieve manier profileren een aantrekkelijke en duurzame werkgever.

Op het Sfinksfestival stonden vier dagen lang honderden festivalgangers in de rij om te fietsen. Meer dan 200 onder hen lieten hun gegevens na om informatie te ontvangen over de lopende vacatures bij Umicore.

Push To Talk pakte deze zomer overigens uit met nog meer activaties.

#weorganiseyourconversation #pushtotalk

www.pushtotalk.be

 

Meer van pushtotalk :