Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:11
Een cruise naar de jungle? Voor JADA events is niets onmogelijk!

Een cruise naar de jungle? Voor JADA events is niets onmogelijk!

09 april 2018

Voor look!2018, het dealerevent van Sony PHE, bedacht JADA events een heus avontuur waarin Jumanji en Hotel Transylvania de hoofdrol speelden. We combineerden beide films op een speelse manier in het AEC gebouw te Antwerpen.

De gasten arriveerden en gingen aan boord van het zomerse cruise schip van Hotel Transylvania en kwamen aan in de jungle van Jumanji. Aan boord van het cruise schip werd iedereen verwelkomd door Mavis en Dracula, twee hoofdpersonages uit de film. Na een leuke tocht arriveerde het cruiseschip in de cateringruimte, deze werd getransformeerd tot een echte Jumanji jungle met planten, bomen, lianen, een olifant, een nijlpaard én een echte hangbrug. Hier kon men genieten van lekkere hapjes, gerechtjes en verfrissende cocktails die geschonken werden door safari rangers.

De exclusieve previews van de komende films en series konden de gasten relaxed in alle comfort in de grote zaal volgen. Door de greenkey fotoanimatie werden de gasten meteen omgetoverd tot een hoofdrolspeler in één van de films. Ze konden hun kracht ook meten aan die van The Rock doormiddel van een boksbal. Uitkijken was het naar de wandelende boom die de gasten verraste met unieke foto’s vanuit vogelperspectief.

Ja Da was een cruise door de jungle!

Ook zin in een avontuurlijk event waar uw product of dienst centraal staat?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder! Contacteer ons via: info@jada-events.be of op het nummer 03 257 09 13.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events