Event Agencies

Mar 23, 2019, 13:19
Tzar lanceert het BEFORE/AFTER concept

Tzar lanceert het BEFORE/AFTER concept

03 april 2018

Het gerenommeerde event agency Tzar lanceert het BEFORE/AFTER concept. Net als in de beroemde make-over tv-programma’s, laat Tzar zich voortaan uitdagen om de beschikbare ruimtes van zijn klanten volledig om te toveren in even onherkenbare als onweerstaanbare event locaties.

Ongeziene BEFORE/AFTER in de handen van Tzar

Het Brusselse Tzar heeft al meer dan twintig jaar ervaring met de meest opmerkelijke evenementen in binnen- en buitenland. Vaak ging de evenementenexpert op zoek naar volledig unieke locaties die gasten met verstomming sloegen. “Het succes van een evenement hoeft echter niet af te hangen van de locatie”, zegt Managing Director Christophe De Wandeleer. “Dankzij onze ervaring en onze expertise kunnen we elke locatie in een geschikt evenement omtoveren.”

Creativiteit centraal

Daarom biedt Tzar zijn klanten voortaan het BEFORE/AFTER-concept aan. Welke ruimtes u ook ter beschikking hebt en welk evenement u ook wil organiseren, Tzar gaat de uitdaging aan om ze te transformeren in indrukwekkende locaties die tot de verbeelding spreken.

“Creativiteit heeft altijd al centraal gestaan in onze evenementen”, zegt Christophe De Wandeleer. “We laten ons inspireren door de beschikbare ruimte, en veranderen deze met behulp van de bestaande decoratie die we in de voorbije twee decennia zelf hebben ontwikkeld in onze werkruimtes. Daardoor kunnen we elke locatie uniek en onherkenbaar maken.”

Uitzonderlijk competitief prijskaartje

Een bijkomend voordeel van deze aanpak, is dat het BEFORE/AFTER-concept een uitzonderlijk competitief prijskaartje kan aanbieden. De decoratie-elementen hoeven niet meer gemaakt te worden. Alles lijkt er dan ook op te wijzen dat dit nieuwe concept goed zal aanslaan. “De interesse is inderdaad groot”, lacht Christophe, “We krijgen heel wat aanvragen binnen en de eerste BEFORE/AFTER-evenementen waren een enorm succes.”

Meer weten over deze nieuwe BEFORE/AFTER-concepten, of benieuwd hoe Tzar uw locatie zou aanpakken? Neem contact op via info@tzar.be of op 02/644.58.24

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be