Event Agencies

Mar 28, 2024, 23:48
Event agency Tzar zoekt jonge leeuw(in)

Event agency Tzar zoekt jonge leeuw(in)

10 november 2017

Het gerenommeerde event agency Tzar kreeg voor zijn 20ste verjaardag een fantastisch jaar cadeau, en blikt nu weer volop vooruit naar een rooskleurige toekomst, met nieuwe, veelbelovende projecten, een nieuwe organisatie en … een nieuwe medewerker. Jij?

Niets dan goed nieuws bij Tzar

Vorig jaar mocht één van de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel maar liefst 20 kaarsen uitblazen. Tzar zou Tzar echter niet zijn, als het die mijlpaal niet op geheel eigen wijze had genomen. In plaats van terug te blikken op 20 uitzonderlijk succesvolle jaren, zoals vele bureaus zouden doen, keek Tzar immers resoluut vooruit door te innoveren.

Nieuwe organisatie

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak. Daarom besliste zaakvoerder Christophe De Wandeleer zijn bureau volledig te herorganiseren:

“Vroeger hadden we vaste medewerkers in dienst die op al onze projecten werkten. Nu bieden we onze klanten een meer organische benadering. In functie van het project stellen we ad hoc een team experts samen. Deze manier van werken is veel flexibeler en efficiënter. Bovendien laat ze meer ruimte voor creativiteit.”

Gezocht: creatieve project manager

Om deze nieuwe werkwijze in goede banen te leiden, is Tzar op zoek naar een gedreven project manager met ambitie. Hebt u een eerste ervaring achter de rug in de evenementensector en wilt u uw schouders zetten onder de boeiende en unieke evenementen van één van de meest voorname evenementenbureau ’s? Stuur dan snel uw kandidatuur naar info@tzar.be of kijk op www.tzar.be voor meer informatie.

Meer weten over deze en de vele andere garden parties die Tzar aanbiedt? Neem contact op via info@tzar.be of op 02/644.58.24

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be