Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:35
JADA events zoekt (on)gewoon creatieve grafische vormgever

JADA events zoekt (on)gewoon creatieve grafische vormgever

10 november 2017

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt een scherpere kijk op events. Wij organiseren bedrijfsevenementen voor 10 tot 10 000 gasten en zorgen voor de hele organisatie - van concept tot follow-up in België en het buitenland.

Zin om het JADA team te versterken?

Jij bent dat creatieve talent zonder 9 to 5 mentaliteit waarvoor Adobe’s Creative Suite kinderspel is. Je bedenkt en ontwerpt alle evenementiële communicatie, van een beachvlag tot een volledige campagne. Werken binnen een bestaande huisstijl en volgens de opgelegde brand guidelines is voor jou geen probleem. Je let op details en deadlines schrikken je niet af. Werk je ook met Sketchup en/of VectorWorks? Top! Het is geen must, maar het uittekenen van 3D inplantingen om zo onze evenementen te visualiseren is wel een behoorlijk pluspunt.

Kortom, je bent (on)gewoon goed!  

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een vlot, tof en creatief team; in een aangename werkomgeving op het bruisende Zuid, waar je je skills verder kan ontplooien en je veel creatieve ruimte krijgt. We zorgen voor een passende verloning volgens kennis en ervaring, aangevuld met maaltijd- en ecocheques, Dagelijks is er verse koffie op kantoor en op vrijdag stoppen we wat vroeger om het weekend in te zetten met een lekker glaasje bubbels.

Ga jij de uitdaging aan?

Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar danny@jada-events.be vóór 30 november.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events